I Vaimo er vi mere end 250 medarbejdere fordelt på kontorer over hele verden. Til daglig sparrer vi og deler viden og erfaringer via platforme som Skype, Hipchat og vores fælles intranet, men for at lære hinanden at kende på tværs af teams er vi nødt til sommetider også at mødes IRL. I denne måned var det lige netop, hvad vi gjorde! Vi drog alle mand fra alle kontorer mod samme destination i Italien med sloganet “One Vaimo”. Her kom tre dage til at handle om Vaimos kerneværdier: Faglig udveksling af erfaring og kompetencer i en åben tilgang, teamwork og sjove inputs!

Vaimo indtager toppen af et bjerg til fælles spisning. Maden serveres af dygtige, lokale kokke. Man er vel i Italien..

I Vaimo opererer vi med en flad ledelsesstruktur, og på turen betød det, at Vaimos ledelse foruden at levere faglige oplæg deltog i alle planlagte aktiviteter sammen med alle os øvrige Vaimo’ere, og det var fedt! Vi fik desuden mulighed for at stille spørgsmål til Vaimos CEO David Holender i en noget personlig AMA, der viste sig at blive fantastisk underholdning og anledning til masser af grin og god stemning!

Vaimos CEO David Holender (th.) i en AMA, som styres af danske Asbjørn (tv.), som foruden at være Solution Specialist var turens konferencier.

De to danske Vaimo-kontorer mødtes med de øvrige kontorer fra henholdsvis UK, Sverige, Dubai, Finland, Japan, Estland, Norge og Ukraine i et internationalt sparringsforløb, hvor bl.a. Vaimos nuværende status og fremtidige udvikling var fokuspunkter. Sjovest var det i uformelle rammer at hilse på udenlandske kolleger, som vi normalt kun skriver sammen med eller ser på Skype i forbindelse med udformningen af nye kundeprojekter. Turen har desuden givet vores to danske kontorer et stærkt sammenhold, omend vi ikke helt nailede det der med et fælles dansk gruppebillede.

Det danske gruppebillede.

ECommerce-pulsen banker lidt forskelligt fra land til land, men nu hvor vi har fået vendt den globale eCommerce-scene med vore kollegaer fra bl.a. UK, Sverige og Estland, har vi to fingre på eCommerce-pulsen, så vi ved lige præcis, hvad der rører sig og hvor.

Vi er derfor efter en fantastisk tur nu igen klar på at tilbyde vore kunder en international og lokal eCommerce-service i verdensklasse!

København

Vesterbrogade 10, 2
1620 København
T: +45 70 277 333
M: info@vaimo.dk

Kolding

Bramdrupskovvej 20C
6000 Kolding
T: +45 70 277 333
M: info@vaimo.dk

Vaimo – Core of Commerce

Vaimo er en strategisk partner og full-service leverandør indenfor e-handel og omni-channel retail. Vi hjælper virksomheder verden over med at øge omsætningen, minimere omkostninger og vinde markedsandele gennem sammenhængene digitale løsninger på tværs af B2C og B2B. Vaimo er en ledende Magento partner, med mere end 300 medarbejdere i 11 lande.