VORES KUNDER HAR VALGT OS FORDI…


 • Tillid og anbefaling
 • Omfattende erfaring indenfor eCommerce
 • Stærk baggrund i arbejde med ERP og CRM
 • Langsigtet forhold til vores kunder
 • Global
 • Ekspertise indenfor de bedste eCommerce strategier
 • 100% fokus på Magento siden 2008
 • Magento's Gold Solution Partner
 • Bred erfaring indenfor tredjepartssoftware integration
 • Brug af best practise udviklingsværktøjer
 • God kommunikation og samarbejdsevner
 • Vores arbejde taler for sig selv


HER ER DET VI ER VIRKELIG STOLTE AF!!

Læs videre og se hvorfor disse kendte globale og lokale brands har valgt Vaimo til at hjælpe med at gøre deres eCommerce rejse til en succes.

Udtalelser fra vores kunder

"Lanceringen af Jacks shoppen i Storbritannien er et springbræt for os, og vi ønsker at udvide vores eCommerce kapaciteter til andre markeder og brands. Vaimos tilgang og evner kombineret med deres Magento erfaring gjorde dem et nemt valg for os, og de har været en afgørende faktor i at hjælpe os succesfuldt med at bringe hjemmesiden på markedet."


Karen Taylor, Ecommerce Manager, Jack Daniel's UK"Den vigtigste faktor for os var Vaimos enorme erfaring med Magento og deres Gold Partner status. Der er stor forskel på at arbejde med en partner, der oplever vokseværk med dig, mens de bruger begge jeres ressourcer, versus at arbejde med en partner, der ved præcis hvordan man når dine mål. Med over 400 afsluttede eCommerce løsninger, er det sikkert at sige, at det ikke er nødvendigt at lære sammen med Vaimo. Vi føler tillid til de betroede fagfolk hos Vaimo, i forhold til Magento konfigurationer og indstillinger. Et andet afgørende element for os var Vaimos tilstedeværelse i Estland, som gjorde vores kommunikationsproces meget lettere."

Katrin Lepp, IT Services Project Manager, Tallinna Kaubamaja Group

"Vaimo har skabt et site, der forbinder vores kunder i butikken til vores online tilstedeværelse. Hvor vores produktsortiment ender i butikken, fortsætter det online, og det forbinder os virkelig til vores købere."

Klaus Hedegaard, IT Manager, BAUHAUS Denmark"Vaimo har hjulpet BAUHAUS med at bringe kompleksiteten af gør-det-selv detail til internettet på en enkel og omkostningseffektiv måde. Vaimo har leveret en stabil platform, der understøtter vores vækst og vores forretning. Vaimo er en gruppe af energiske mennesker med en dokumenteret track record i at levere værdifulde løsninger på et ensartet grundlag."

Steen Hestehauge, Ecommerce and System Manager, BAUHAUS Sweden

"Vi valgte at arbejde med Vaimo på grund af virksomhedens gode omdømme, referencer og det store antal certificerede Magento udviklere. Som et resultat af samarbejdet med Vaimo er vi nu i besiddelse af bedre værktøjer inden for salg og marketing. Vi ser frem til et langvarigt forhold med Vaimo."

Fredrik Karlberg, E-commerce Manager, Dr. Denim"Da vi gik i gang med at lede efter en leverandør der kunne hjælpe os med at udvikle en ny B2B eCommerce løsning, gennemgik vi både eCommerce platforme og forskellige leverandører ved at bruge den samme interne proces. Vi valgte at arbejde med Vaimo på grund af deres brede erfaring og ekspertise indenfor specialiserede løsninger på Magento platformen."

Verner Hølleland, Country General Manager, Printing & Personal Systems, Hewlett-Packard Norway

"Vi ledte efter mere end bare en leverandør. Vi ønskede os en partner som vi kunne samarbejde med at få Kalevala Korus eCommerce firma til at nå et højere niveau. Vi var imponerede over Vaimos internationale UX team – vores fælles workshops var inspirerende og professionelle. Vi valgte Vaimo på grund af deres evne til at levere projekter inden for en kort tidsramme og deres førsteklasses UX og design forslag."

Mikko Koskenoja, eCommerce Manager, Kalevala Koru
"Vi ønskede at fortsætte vores arbejde med Magento platformen, samt arbejde med en leverandør med kontor i Stockholm. Vores team havde i forvejen erfaring med Vaimo og deres ydelser, så vi kendte til deres arbejdsmetoder. Da Vaimo bliver betragtet som førende indenfor udviklingen og iværksættelsen af e-commerce løsninger på Magento platformen i Sverie, var det en nem beslutning at vælge dem."
Ingrid Söderlund, Head of Digital & Ecommerce at Filippa K

"Vaimo havde stor viden indenfor fordelene og ulemperne ved at iværksætte et projekt på størrelse med vores. Vaimos store forståelse for Magento platformen og vores ERP systemer, samt firmaets gode ry overbeviste os om, at de var det rigtige valg for os."
Nick Bennett, Cape Union Mart"Vaimos kompetente og dygtige front og back end udviklere har bidraget i stor stil til vores e-commerce projekter gennem deres viden og relevante anbefalinger. Vaimo har generelt udvist stort engagement og tilgængelighed."
Jonas Lindberg Nyvang, Marketing & Communication Manager, Björn Borg

"For os handlede det ikke bare om at vi godt kunne lide Magento eCommerce platformen. Vi havde også stor erfaring indenfor samarbejde med Vaimos team i salgsprocessen. Vi følte der var et godt sammenhold mellem vores to firmaer, men vi var også afhængige af Vaimos ekstraordinære baggrund i at levere mere end 400 eCommerce løsninger hvilket hjalp os med at tage beslutningen om at arbejde med Vaimo."
Tobias Karlsson-Malmborg, Marketing Manager, Plantagen"Da vores kunders shopping-vaner var i forandring så vi os nødsaget til at ændre vores virksomhed for at kunne håndtere det multi-channel miljø hvori vores kunder shoppper. Vi havde derfor brug for at forbedre vores eCommerce site. Vi var på udkig efter en leverandør som kunne tage vores eCommerce løsning til det næste niveau. Vaimo skilte sig ud som leverandør på grund af deres brede erfaring med global eCommerce og store ekspertise indenfor omnichannel, samt ekspertise indenfor processen generelt."
Simon Collins, Ecommerce Manager, Pavers

"Vi valgte Vaimo på baggrund af deres hidtidige præsentationer i at levere eCommerce sites som tiltrækker potentielle kunder og forbedrer konverteringsrate, hvilket i sidste ende forvandler besøgende til købere. Vaimos evne til at forstå GANT’s forventninger, flytte data fra en platform til den næste og levere en online store der udover at være visuelt tilfredsstillende også er nem at vedligeholde har vist sig at være uvurderlig for vores virksomhed. "

Anna Carlqvist, GANT"Efter en skuffende oplevelse med vores eCommerce leverandør i Norge, valgte vi at lede udenfor landets grænser efter en leverandør med den nødvendige ekspertise og tidligere præsentationer. Vores søgning førte os til Vaimo, som både opererer internationalt og som fra foråret 2013 ville have kontor i Norge. Vaimo havde et godt ry og blev anbefalet i stor grad af deres kunder. Vi var meget tilfredse med forslagene til opbygningen fra Vaimo og deres kompetente personale."
Geir Langbakken, Managing Director at Tilbords

"Vi lavede en hel del research og fandt derigennem ud af, at en af de eneste løsningsleverandører i England som havde erfaring med at arbejde med vores ERP system – Sage X3 – var Vaimo. Efter vores møde med teamet var vi sikre på at Vaimo ville kunne levere en løsning som ville dække TIMco’s unikke krav som en B2B virksomhed. Vaimo besøgte også vores hovedkontor i England og viste os at Magento platformen er den rigtige til vores type virksomhed, da den kan administrere de problemer vi takler samt den design struktur vi har valgt. Vaimos team forsikrede os at der ville være få problemer ved at integrere Sage X3 med Magento – vi stolede fuldt ud på Vaimo og de leverede fantastiske resultater."
Rebecca Fortescue, Marketing Manager at TIMco


"Vores allerede eksisterende forhold til Vaimo betød at overgangen og behandlingstiden til vores eCommerce projekt forløb gnidningsfrit. Projektet forløb over al forventning til tiden og den støtte vi har oplevet efter lanceringen af vores nye web site har været anbefalelsesværdig."

Amanda Herson, Head of Ecommerce at Cape Union Mart Group

"Vi havde faktisk allerede besluttet os for at arbejde med en leverandør I USA, the 25th Hour. I sidste øjeblik gennemgik vi Vaimos tilbud og opdagede at den grad af fleksibilitet på de sites som Vaimo har udviklet, i stor grad har forbedret kundeoplevelsen. Efter at have gennemgået www.bjornborg.com og set hvordan deres shopping cart fungerede, samt nogle af de andre unikke løsninger præsenteret på Magento platformen, vidste vi at vi blev nødt til at kigge nærmere på Vaimo. Det blev begyndelsen på vores samarbejde med Vaimo som vores leverandør."


John McPheters, Flight Club
"I starten kontaktede vi Vaimo på grund af deres ekspertise indenfor ERP, hvilket var et vigtigt led i arbejdet med at integrere vores eksisterende Microsoft Dynamics business management software, som bliver brugt i alle dele af vores retail stores. Vi fik efterfølgende en demonstration af Magento platformen og vi besluttede os for at arbejde med Vaimo og Magento."


Paul Kraftman, Chief Executive Officer at Menkind
"Vi har sat stor pris på de kompetencer Vaimo har introduceret os for indtil videre og deres store ekspertise inden for e-commerce. The har udvist stor fleksibilitet hvor vi har haft behov for det, hvilket har været en vigtig del af vores vækst og skiftende virksomhedsmiljø."

Shadim Hussain, Chief Executive Officer at Top Streetwear

"Mont Blanc valgte at samarbejde med Vaimo på grund af Vaimos omfattende erfaring indenfor industrien og deres tilgang til at sætte sig ind i deres kunders mål før et e-commerce projekt startes. Vaimo har været yderst professionelle i deres arbejde og har gjort en stor indsats for at sætte sig ind i vores virksomhed."

Thomas Nilsson, IT Manager at Mont Blanc Group


"Efter personligt at have oplevet positive resultater med at arbejde med e-commerce projekter på Magento platformen tidligere, var jeg overbevist om at vi ville kunne skabe en ekstraordinær showcase for IJP Design ved at vælge Vaimo som vores samarbejdspartner. Vi ville have noget som kunne skille sig ud fra mængden, lige som firmaets ambassadører (inklusiv Ian Poulter) og Vaimo har hjulpet os med at opnå netop dette."
Siobhan Kos, IJP Design


"Vaimos team udviste en stor interesse og forståelse for vores virksomhed. Deres kommunikation forklaringer i løbet a salgsprocessen var klare og præcise. Vi følte os sikre i valget af Vaimo som en leverandør vi kunne stifte en længerevarende forretningsforbindelse med. Dette blev alt sammen bekræftet i Vaimos imponerende resultater i deres tidligere arbejde, samt deres seneste succes historier."
Michelle Rowley, Co-founder at Kaibosh

"I vores jagt efter en e-commerce leverandør virkede det som om at alle gik efter e-commerce som en sidebeskæftigelse til andre udviklingsområder. Vaimo virkede derimod til at udelukkende arbejde med e-commerce. Deres passion, selvtillid og viden indenfor e-commerce feltet var en af de største grunde til at vi følte og trygge med Vaimo som samarbejdspartner på et projekt der betød meget for os. En anden afgørende faktor var det Sydafrikanske teams evne til at kommunikere. Hver gang vi har et spørgsmål kan vi bare tage telefonen eller sende en e-mail og så er vi garanteret et svar der har rødder i mange års erfaring."
Kyle Meenehan, Community Manager at Trappers

"Vi havde allerede besluttet os for at bruge Magentos e-commerce platform og Vaimo var den bedste leverandør af Magento som vi kunne finde. Vi udforskede deres eksisterende web shops og havde også venner som med stor succes havde samarbejdet med Vaimo på deres projekter. Allerede efter vores første møde bemærkede vi at vi havde en god forståelse for hinanden. Siden vi startede vores samarbejde med Vaimo i 2010 har vi haft en årlig stigning i vores ordrer på omkring 80 % og 90 % stigning i vores indtægt."
Henrik Svensson, Chief Executive Officer at Deinetorte

"Vi har arbejdet med Vaimo på flere e-commerce projekter siden 2012. Deres kompetenceniveau og viden om Magento platformen og Vaimos erfaring med arbejdet med andre fashion retail brands har været utroligt vigtige for os, da vi har opnået uvurderlig rådgivning gennem årene."
David Vallin, Ecommerce Director at RNB Retail and Brands AB

"Da vi skulle vælge leverandør til vores e-commerce projekt var Vaimo uden tvivl den mest specialiserede indenfor e-commerce feltet. Vi var igennem en opslidende periode hvor vi ledte efter den bedste leverandør til at løfte vores Vodacom 4U til toppen af fødekæden indenfor e-commerce. Ingen kom i nærheden af at tilbyde den samme løsning som vi fik gennem Vaimo."
Jarryd Chatz, Youth Specialist / New Business Opportunities Manager at Vodacom 4U

"Efter at vi havde henvendt os til flere leverandøre i England og i udlandet, inklusiv Vaimo, følte vi at de var den rigtige Magento partner til at hjælpe os med at udvikle AVS Fencings nye site. Vaimo har været yderst professionelle og har taget sig tid til at sætte sig ind i vores virksomhed og behov. Vaimos omfattende portfolio har, sammen med deres store ekspertise, gjort dem bedre rustet end andre til at rådgive os om hvordan vi kan blive ved med at forbedre vores eCommerce miljø."
Stephen Dalton, AVS Fencing

"Vores plan var at vælge de bedste indenfor e-commerce i branchen og Vaimo havde en vel-dokumenteret succes historie. Vaimo havde det bedste forslag sammenlignet med andre leverandører samtidigt med at de sørgede for en masse personlig opmærksomhed. Det at Vaimo er en del af Magentos Gold Solution Partners gør også at vi kan slappe yderligere af. "
Michael Gonsalves, Founder and Chief Operating Officer at iBags

"Det er utroligt vigtig for os at blive betragtet som værende blandt de bedste og vi har derfor brug for et firma som leverer de bedste e-commerce løsninger, tilbyder fantastisk service og som er drevet af dygtige ledere. Vaimo er en bred viden indenfor ERP, CRM og vores produkts master database og de har hjulpet os med at opnå vores mål med vores eCommerce strategi."
Tintswalo Shilowa, Head of ICT at SABS

"Vi ønskede specifikt at bruge Magento platformen og vi fandt ud af at Vaimo er den eneste Magento Gold Solution Partner I Afrika. Derudover har Vaimo en stor viden indenfor ERP og CRM systemerne, hvilket især var brugbart for os da vi var i gang med at integrere vores web shop med vores ERP og Warranty Management Systems."
Rainer Schreiber, Managing Director at TSS Tools Systems Solutions

"Vi valgte Vaimo fordi de leverer en start-til-slut løsning. De havde forståelse for vores behov og sammen med dem udviklede vi en skræddersyet eCommerce site som komplimenterer vores brand. Vaimo samarbejder også med nogle af Sydafrikas største detailhandlere og de er den eneste Magento Gold Solution Partner i Afrika."
Zeyn Manjra, Managing Director at Kids Closet