Eksperter i levering af sofistikerede B2B eCommerce løsninger

Vaimo fører Magentos B2B funktioner og udvidelser skridtet videre for at kunne levere omni-channel eCommece oplevelser i verdensklasse.


B2B eCommerce succes kommer af at skabe en model for kundekøb som imiterer B2C miljøet, både når det kommer til selvbetjeningsfunktioner og når det kommer til omni-channel muligheder. Vaimo, en Magento Gold Solution Partner, har arbejdet med B2B eCommerce sælgere i flere år og vi har sørget for administrerede services til Magento platformen ved pre-og post site lanceringer. Da vi har en stærk baggrund i ERP industrien kan Vaimo prale af at have omfattende viden indenfor områder som produktion, system levering, pakhus og lager systemer og komplekse prisregler.

Vaimo har trives med at opgradere komplekse driftsresultater til at dække behovene for B2B kunder fra hele verdenen. Vaimos største mål er ikke bare at forbedre vores kunders succesrate økonomisk, men også at strømline arbejdsgangen, så kunden kan fokusere på de vigtigste dele af deres B2B virksomhed og nå deres fulde virksomhedspotentiale.

"Vi udførte en grundig undersøgelse og fandt i den proces ud af, at en af de eneste løsningsleverandører i England som havde erfaring med at arbejde med vores ERP system – Sage X3 – var Vaimo. Efter vores møde med teamet var vi sikre på at Vaimo ville kunne levere en løsning som ville dække TIMco’s unikke krav som en B2B virksomhed. Vaimo besøgte også vores hovedkontor i England og viste os at Magento platformen er den rigtige til vores type virksomhed, da den kan administrere de problemer vi takler samt den design struktur vi har valgt. Vaimos team forsikrede os at der ville være få problemer ved at integrere Sage X3 med Magento – vi stolede fuldt ud på Vaimo og de leverede fantastiske resultater."

Rebecca Fortescue, Marketing Manager at TIMco
MAGENTO B2B

Magento understøtter komplekse B2B køb og slag og gør det muligt for dig at skabe mersalg ved at vedligeholde din B2B eCommerce fra en enkelt platform.

Magento kan med lethed understøtte flere sprog, valutaer, skatte-og VAT regler så du nemt kan bevare kundekontoer over hele verdenen.br>


Selvbetjening

Giv dine kunder mulighed og fleksibilitet med skræddersyede RFQs, administration af deres kontodetaljer, ordredetaljer, fakturaer, shopping lister osv.


Let at integrere

Et af nøgleelementerne I B2B er integration med komplekse ERP systemerog Vaimos omfattende baggrund indenfor ERP sørger for at integrationen forløber hurtigt og effektivt.


Specialfremstilling

Vaimo tilbyder specialfremstilling af alle funktionerne i ordregangen, lige fra individuelle promotions og delmængder af kundekataloger per kundekonto til individuelle marketing materialer, og meget mere.


Fleksible betalingsformer

Gør det muligt for dine kunder hurtigt at lægge ordrer ved at indtaste SKU’er på vores Quick Order Entry Pads and betale endnu hurtigere med vores Multiple Payment Options funktion.


MOBIL COMMERCE

Sørg for en fuldt ud funktionsdygtig mobil oplevelse plus muligheden for field service til dine kunder.


Forsendelse

Tilbyd dine kunder unikke shopping muligheder tilpasset deres behov og fremvis specielle forsendelsespriser. Integrationer til udbydere af godsforsendelser.B2C funktionalitet

Vaimo benytter sig af Magentos hovedstyrker indenfor B2C funktioner og overfører dem til B2B brugeroplevelsen med funktioner som krydsslag, up-sell, filtrering og refined search.

Nedenfor ses eksempler på nogle af Vaimo kunders B2B sites