Adyen

Om Adyen

Adyen er en førende global multi-channel betalingsvirksomhed, der tilbyder virksomheder en fuldt outsourcet betalingsløsning , som gør det muligt for handlende at acceptere betalinger fra overalt i verden {{#39953 }}. Adyen har mere end 15 års brancheerfaring i køreklar højvolumen betalingssystemer. Adyen understøtter forskellige salgskanaler, herunder online, mobil og Point-of-Sale, og kan behandle over 220 forskellige betalingsmetoder på seks kontinenter. Løsningen er yderst skalerbar og kan tilpasses til at imødekomme specifikke forhandlerkrav.

Adyen udbyder betalingstjenester for over 3000 forhandlere herunder Vodafone, Mango, KLM Airlines, Badoo, Getty Images, MusicNotes, Greenpeace, PopCap, Benetton, Soundcloud og Superdry for at nævne et par stykker.

{{39959}}

Brug Adyen med Magento

Adyen Magento plugin er en gennemprøvet løsning, der bruges af mange forhandlere i hele verden. Ved at aktivere plugin i Magento får du adgang til over 220 betalingsmetoder på verdensplan, tilbudt af Adyen, varierende fra kreditkort til alternative betalingsmetoder. Adyen har ikke kun bygget integration til Magento, men de yder også vedligeholdelses- og almindelig support.

Adyen har også udviklet de fleste af de understøttende funktioner som håndtering af tilbagebetalinger/returneringer/ tokens til at tilbyde en større betalingsgateway-løsning, der kan spare dig for en masse tid.

Vaimo-kunder, der bruger Adyen betalingsløsninger: Gant, Eleganz , og Ice Locker

Lær mere om Adyen