Cape Union Mart
"Vaimo udviste en stor viden om fordele og faldgruber i gennemførelsen af et projekt på størrelse med vores. Vaimos klare forståelse af Magento og vores ERP-system gav os troen på, at Vaimo havde den nødvendige ekspertise til at levere en fremragende webshop. Vi var ganske afgjort meget imponeret af deres portefølje, og især mængden af internationale case studier gav os det sidste skub til at vælge Vaimo som udbyder. Vaimo har været der for os og er tilgængelig 24/7. De har formået at holde sig inden for budgettets rammer, selv når de har stået over for uforudsete problemstillinger. "

Amanda Herson

Head of Ecommerce

Besøg Cape Union Mart

Udfordringen

Det samlede projekt havde fem centrale mål, nemlig at skabe en ny platform for Cape Union Marts hjemmeside på Magento, opnå et bedre blikfang og derigennem håndtere og gennemføre et væsentligt større antal online transaktioner samt integrere Magento i det aktuelle miljø. En vigtig del af disse målsætninger var at forstærke Cape Union Marts deltagelse i de forskellige online miljøer og forbedre involveringen af kunderne. Vaimos primære udfordring med Cape Union Marts e-handelsprojekt lå i de mange komplikationer vedr. integreringen, der var en nødvendig forudsætning for en vellykket fusion mellem Magento webshoppen og de 160 detailbutikker. En af de største opgaver var at re-kategorisere og angive nye attributter for et stort og komplekst sortiment af varenumre. Dette projekt blev fremskyndet grundet Cape Union Marts ønske om at komme ind på markedet rettidigt. Med dette fulgte udfordringen med løbende at innovere på en kompleks live-hjemmeside.

Løsningen

Vaimo har i to tilfælde hjulpet med at udføre et omfattende re-design af Cape Union Marts webshop, og ved det andet tilfælde blev der introduceret en fuldt responsiv hjemmeside. Der har været flere store projekter, såsom dataoverførsel, at få kataloget klar til UX samt skabe en løbende forbedring af hastigheden grundet det hurtigt voksende antal transaktioner. For at forbedre effektiviteten samt fjerne enhver gentagelse af data integrerede Vaimo Magento med Cape Union Marts forskellige in-house systemer, herunder integration i ERP, forhandlersystemer, betalingsgateways, belønningsprogrammer (eBucks og Discovery Miles), integrationer af gavekort og administration af returneringer. Det endelige mål var at sikre en strømlinet omnichannel-løsning.

Funktioner

  • Fuldt Responsiv Hjemmeside
  • Flere Betalingsalternativer
  • SOLR- Søgning
  • Ønskeliste-Interface til Sociale Platforme
  • Enkel Dataindgang I Backend
  • Cross-Channel E-Gavekorts-Integration Mellem Online Og Offline Butikker (Bidirektionalt)
  • Integration til Belønningsprogrammerne eBucks & Discovery Miles
  • Kompleks Integration Mellem Dolfin (Anvendt til Lagerstyring hos Forhandler), Magento og Sage ERP System
  • Komplet Integration til ERP- Systemet af Administrationsløsning vedrørende returnering
Download PDF for at læse mere