Udseendet betyder meget

Hvad der gælder for en fysisk butik, gælder skam også for en webbaseret butik. Et attraktivt udseende tiltrækker flere nye kunder og holder dine nuværende kunder loyale. Præsentationen spiller således en stor rolle i dit online salg.

Fleksibelt design

Med Magento får du en platform med et attraktivt design, der fungerer og ser lige godt ud i alle browsere og systemer. I basispakken vil du modtage et par startkits, som der kan vælges ud fra, og så tilføjer vi de elementer, der gør din butik unik og attraktiv. Hvis du er en større kunde og ønsker at tilpasse din butik i henhold til dine egne rammer, sørger vi naturligvis også for dette.

.

Designet i ​​Magento-platformen holder indholdet i din butik fuldstændig adskilt fra dens udseende. Dette gør det nemt for dig at sammenligne de forskellige startdesigns med samme produktkatalog. Det giver dig også mulighed for at have nøjagtig samme butik med forskellige udseender, for eksempel mod forskellige markeder. Eller hvorfor ikke en sæsonbestemt kampagne?

Nøglefunktioner

  • Design og indhold, der er udviklet efter de faktiske CSS-principper
  • Et moderne touch med et design, der fungerer
  • Det nyeste inden for moderne webdesign
  • Fleksible værktøjer til at opdatere indhold og udseende
  • Mulighed for at oprette helt unikke forekomster

Se eksempler på design i vores Case Studies , Live hjemmesider eller tjek vores pakker for at få vist forskellige designs, alt afhængigt af dit behov og ambitionsniveau.