Din partner til totalløsninger indenfor eCommerce

Åben døren til succes i samarbejde med en leverandør som kan assistere dig fra første skridt - fra intenst design, udvikling og optimering og hele vejen til, hvor end dit eCommerce initiativ fører dig hen.Vi tilbyder


ECOMMERCE STRATEGI

Skærpelse af din eCommerce strategi og dit team

Læs mere


DESIGN

Fusionering af godt design, indhold og konvertering

Læs mere


UDVIKLING

Maksimering af Magentos fulde potentiale

Læs mere


OPTIMERING

Konstante forbedringer for succes

Læs mere


ADMINISTRERING

Etablering af grundstenen i din online virksomhed

Læs mere

VORES EKSPERTOMRÅDER


B2C ECOMMERCE

Udnytter Magentos styrker og funktionalitet til at levere de bedste løsninger.

LÆS MERE


B2B ECOMMERCE

Udvikling af Magentos B2B udvidelser som udvikler din virksomheds muligheder indenfor B2B/wholesale.

LÆS MERE


MOBIL

Vi sørger for, at dit site følger med mobilrevolutionen.

LÆS MEre


OMNICHANNEL

Koordinerer alle kanaler og kunde touch points til at arbejde ubesværet sammen.

LÆS MEre


INTEGRATIONER

Vi forbinder Magento med nødvendige tredjepartssystemer og serviceleverandører.

LÆS MERE

DIN GUIDE OG RÅDGIVER I ONLINE ERHVERV

Vaimo leverer totalløsninger indenfor eCommerce. Vi leverer mere end bare eCommerce løsninger til din webshop - vores mål er at være din guide og din rådgiver i online erhverv. Hvis du vælger os som din partner vil du udover at drage nytte af vores store tekniske viden også nyde godt af vores unikke ekspertise indenfor udviklingen af teknologi og design tilpasset din virksomheds behov, mål og ambitioner.

Vi tilbyder alt du har brug for til at realiserer dii eCommerce sites fulde potentiale. Vores team har en bred international ekspertise efter at have leveret eCommerce løsninger til mobil commerce, omnichannel samt B2B & B2C eCommerce til virksomheder over hele verden. Vores styrke ligger i vores evne til at sikre at din virksomhed ikke alene præsterer godt teknisk men også overgår de strategiske mål. For at opnå dette tilbyder vi rådgivning og administrative ydelser både før og efter lanceringen.

Vi er certificerede eksperter indenfor brugen af Magento og har leveret eCommerce løsninger med brug af denne platform siden 2008 – fra begyndelsen af Magentos historie. Ved at fokusere 100 % på Magento samt være i besiddelse af et 200+ mands stort team af talentfulde professionelle som har af en bred vifte af kompetencer, er vi i stand til at få vores eCommerce site arbejde fejlfrit med resten af din virksomhed. Dette betyder at vore ansatte er eksperter i integration, takket være deres omfattende viden og ekspertise indenfor eCommerce – ERP systemer, ordre udførelse og betalingssystemer for at nævne et par eksempler.