vær ambitiøs i din E-handel med magento - det er vi

Vi tilbyder løsninger indenfor et bredt felt af commerce, eCommerce og mCommerce. Vi leverer omni-channel løsninger sammen med optimerede eCommerce webshops, som består af løsninger i udvikling, som gnidningsfrit avanceres i takt med en industri i rivende udvikling.


B2C ECOMMERCE

Vi sørger for, at verdens førende eCommerce platform arbejder for din virksomhed ved at udnytte Magentos styrker og funktionalitet til at levere de bedste løsninger.

Læs mereB2B ECOMMERCE

Udvikling og levering af Magentos B2B-udvidelser som udvikler din virksomheds muligheder indenfor B2B/wholesale.

Læs mere


MOBIL

Vi sørger for, at dit site følger med mobilrevolutionen.

Læs mere


INTEGRERING

Vi integrerer Magento med tredjepartssystemer og serviceleverandører.

Læs mere


OMNICHANNEL

Getting all channels and customer touch- points working seamlessly together. 

Read more

Din leverandør af totalløsninger

Vaimo er ikke hvilken som helst leverandør af løsninger til din webshop. Vi har forstand på online virksomheders behov og mål på den globale skala, takket være vores brede viden indenfor arbejdet med eCommerce. På baggrund af den viden er vi i stand til at arbejde indenfor ordre udførelse, administration af produktionsprocessen, betalingsgateways, ERP, CRM & online marketing, og vi har stor erfaring med fejlfrit at integrere disse systemer med Magentos eCommerce platform.

Vores ansatte har erfaring med områder som ERP, brick and mortar commerce og både B2B og B2C eCommerce. Vi tror på, at det at have et team af professionelle medarbejdere med en bred erfaring indenfor commerce gør, at vi kan levere eCommerce succes til vores kunder på den bedst tænkelige måde.

Dette er også en af grundene til, at vores leveringsteams arbejder på kryds og tværs af deres kompetencefelter. Vi samarbejder konstant med at få alle delene i dit projekt til at spille sammen. Gennem årene har vi lagt fundamentet for og bygget videre på mange af de største B2C og B2B eCommerce websites, der findes.

Alt dette er grunden til, at vi tillader os at være ambitiøse på dine vegne.