b2b commerce med magento & Vaimo

Vi har en baggrund i ERP branchen og indgående forståelse for forudsætningerne for en værdiskabende B2B løsning der både minimerer omkostninger, øger salget og giver en bedre personificeret kundeservice.


  • Hurtige time-to-market med Magento og Vaimo

  • Magento er en færdig platform ud af boksen, der skaber de faste rammer og forudsætninger for etablering af en B2B platform. Vaimo har yderligere mere end 30 standard B2B komponenter som vi benytter i vores implementeringer.

  • Vi giver dig en klar konkurrence fordel, gør det lettere for din organisation at onboarde i vores løsning - samt giver dig en driftsikker og økonomisk attraktiv løsning.

Book et møde og hør mere

Skab gode kunde oplevelser og øg salget

Der er ingen forskel på B2B og B2C. Dine kunder forventer en hurtig, nem og service-orienteret platform, præcis som når de handler som privat personer.

Vores mange-årig erfaring med online adfærd gør at vi ved hvor vi skal starte, og hvordan vi ikke blot skaber en driftsikker og teknisk stærk løsning, men også hvordan vi med en kommerciel forståelse skaber mer-salg, bedre kundeservice og større købsfrevens.

"Vi udførte en grundig undersøgelse og fandt i den proces ud af, at en af de eneste løsningsleverandører i England som havde erfaring med at arbejde med vores ERP system – Sage X3 – var Vaimo. Efter vores møde med teamet var vi sikre på at Vaimo ville kunne levere en løsning som ville dække TIMco’s unikke krav som en B2B virksomhed. Vaimo besøgte også vores hovedkontor i England og viste os at Magento platformen er den rigtige til vores type virksomhed, da den kan administrere de problemer vi takler samt den design struktur vi har valgt. Vaimos team forsikrede os at der ville være få problemer ved at integrere Sage X3 med Magento – vi stolede fuldt ud på Vaimo og de leverede fantastiske resultater."

Rebecca Fortescue, Marketing Manager at TIMcoNedenfor ses eksempler på nogle af Vaimo kunders B2B sites