Vi leverer skræddersyede eCommerce oplevelser på tværs af alle kanaler og berøringspunkter

Vaimo har i langt tid hjulpet vores kunder fra forskellige forretningsområder med at sælge direkte til forbrugerne – omkring 80 % af vores kundebestand består af B2C virksomheder. Vores kunder er både traditionelle offline detailhandlere som ønsker at etablere en online tilstedeværelse, så vel som netbaseret virksomheder som ønsker en ny platform samt at forbedre deres produkt.

Takket være vores mange års erfaring indenfor eCommerce er vi i besiddelse af dybdegående viden indenfor B2C orienteret online marketing indsats for at drive trafik på sitet samt eCommerce strategier for konvertering optimering og kundefastholdelse.

Klik her for at læse vores B2C case studies.

Vi har leveret mere end 400 eCommerce løsninger siden 2008 og vi har set B2C eCommerce trends ændre sig drastisk. Der er mange ting at tage op til overvejelse nu til dags for at opnå succes med sin online store – som for eksempel forbrugernes voksende behov for at have kontrol over deres shopping miljø og deres behov for at kunne shoppe fra deres foretrækkende enhed og placering.

Med vores hjælp kan du få den online storefront du altid har ønsket – smukt designet, robust og optimeret til omlægning.

Læs mere om vores multi-channel og omni-channel erfaring og løsninger.