Tiltræk and konverter kunder på farten

Hvorfor vælge mobil commerce?

Mobile enheder er ikke længere bare en trend eller en mulighed; det er blevet den nye standard indenfor forbrug af indhold. Flere og flere mennesker har adgang til nettet på farten. Man forudsiger at der ved udgangen af 2015 vil være 1.91 billioner smartphonebrugere i verdenen (Kilde: Statista).

Nutidens forbrugere skifter mellem flere forskellige mobile enheder i løbet af dagen, afhængigt af kontekst, og det er både mobiltelefoner, tablets, bærbar computere der bliver brugt. Forhandlere er tvunget til at tilbyde problemfrie brugeroplevelser på tværs af alle disse enhedskanaler og kontekst er ofte det der bestemmer valget af enhed. Det kan for eksempel være den tid forbrugerne har til rådighed eller brug for, målet de vil opnå, deres placering og deres humør der bestemmer hvilken enhed de vælger at bruge til at udforske dit brand.Alle forhandlere Vaimo taler med efterlyser en eller anden form for rådgivning om mobil strategi. Både B2C og B2B detailhandler oplever en betydelig stigning in mobiltrafik med indflydelse på deres eCommerce strategi. Hvis vi kigger på Vaimos top 10 kunder så kan vi se at mobile enheder stod for omkring 60 % eller mere af deres overordnede trafik i 2014, og denne udvikling viser ikke tegn på at stoppe.

Hvordan giver du dig i kast med din strategi til mobile enheder?

Det bedste sted at sarter er at kigge på hvordan dine kunder i øjeblikket bruger dit site. Ved at analysere trafikken fra mobile enheder på dit website kan du få forståelse for hvor dine kunder kommer fra, hvor længe de opholder sig på sitet, hvilke enheder de bruger mest og andre brugbare data som bliver tracket med Google Analytics.

Din strategi til mobile enheder bør fokusere på mobile-centric brugercases uden at tvinge brugere ud i en ”optimeret” desktop oplevelse.


                                      


Hvordan kan Vaimo hjælpe dig?

Vi leverer funktionsrige commerce løsninger til mobile enheder baseret på Magentos mobilvenlige platform, som er designet til at tilbyde forbrugere en forbedret oplevelse på deres mobile enheder. Du vil bibeholde fuld kontrol og fleksibilitet over indholdet på din website platform og dets udformning, samt funktionaliteten af din online channel. Vi kan hjælpe med at vurdere dine nuværende egenskaber indenfor mobile enheder og hjælpe dig med at definer og implementere det nyeste indenfor strategier og de løsninger til mobile enheder som nutidens forbrugere kræver, alt sammen baseret på dine kunder og på hvilke mobile enheder de bruger til at opleve din virksomhed. Vi hjælper dig med at præcisere dit road map til mobileenheder baseret på de bedste metoder i industrien, baseret på hvor din virksomhed er lige nu og hvad dit mål er, samt udregning af tidsplan og budget.


Vi har stor erfaring og ekspertise i udviklingen af websites til mobile enheder, apps og websites med brug af responsive design. Vi foreslår muligvis forskellige veje frem, alt afhængigt af dine behov og målsætninger for den shopping oplevelse du ønsker at give dine kunder på deres mobile enheder.

Vores mest populære og bedst anmeldte metode til udviklingen af mobilvenlige websites er at implementere et responsive theme. Kontakt os for at finde ud af hvordan vi kan hjælpedig med at sammensætte og implementere en succesfuld strategi til mobile enheder for din virksomhed.

RESPONSIVE DESIGN 


Internettet udvikler sig løbende til at blive mere og mere komplekst, og behovet for at kunne levere en sold weboplevelse til det voksende marked af smartphone og tablet brugere har aldrig været større. Vi har allerede nået et punkt hvor vi ikke længere kan følge med den endeløse strøm af nye skærmopløsninger og nye enheder. Opgaven med at skabe forskellige websiteversioner for hver opløsning og enhed, ville for mange websites være en upraktisk og dyr løsning, selv hvis du kun udviklede til de mest populære enheder. Derfor anbefaler vi at overveje Web design ved brug af Responsive Design. Med responsive web design vil din commerce site til mobile enheder genkende og tilpasse sig til din kundes enhed, uanset hvilken enhed de bruger. Fleksible billeder, flydende grids og media forespørgsler bliver alt sammen brugt til at skabe det perfekte layout, uanset skærmstørrelse. Responsive web design har udviklet sig at være den foretrukne og smarteste måde at optimere mobile enheder og den er samtidigt anbefalet af Google som værende den bedste metode til udvikling af sites og forbedring af din placering på diverse søgemaskiner.

Ideen er at få dit website til at se ud og opføre sig som de oprindelige apps så meget som muligt på mobile enheder. For eksempel, når brugeren på en mobil enhed følger et link i en e-mail til din website skal brugeroplevelsen være den samme som på en desktop maskine eller bedre. Responsive design kan ikke erstatte behovet for commerce sites til mobile enheder, smartphones og tablet apps lige nu og her, men det giver adskillelige fordele gennem lower lifetime site maintenance costs to built-in search engine optimisation advantages. Det giver dig mulighed for kun at skulle opbygge et site, vedligeholde en samling af indhold og et produktkatalog og samtidigt kunne nå brugere på tværs af flere forskellige enheder. Klik her og læs om Björn Börgs succes med deres Björn Börg Responsive site lancering.