Enestående erfaring indenfor integration

Ekspertise

Hos Vaimo er vi stolte af integrationer vi har lavet ved at udnytte både vores kompetente system architects og developers samtidigt med at vi gør brug af bedste anerkendte guidelines. Vi har stor tiltro til vores team og vi mener at deres stærke baggrund indenfor ERP er med til at styrke vores erfaring indenfor integration, hvilket understreger at vi ikke alene ved hvordan din online stores Front End fungerer (hvordan man får ordrer) men at vi også forstår os lige så meget på processerne relaterede til ordrebehandling, administration af lagerbeholdning, administration af pakhuse, produktion og finansiering.

Her er nogle af de førende forretningssystemer vi ofte integrerer med: ERP, OMS, WMS, POS, CRM og PIM systemer, Payment Gateways, eMail Marketing Platforms, Review Systems, Recommendation engines osv.

Vaimo kan levere ”point to point” integrationer – det vil sige direkte integrationer mellem Magento og de forskellige førsteklasses systemer – og vi kan samtidigt integrere Magento med forskellige Enterprise Service Bus systemer, som for eksempel Microsoft Biztalk, Mulesoft osv.


Det betyder at din online store problemfrit vil kunne genfinde og sende informationer på tværs af en bred vifte af touch-points til dine interne systemer, og derved holde administration af data indenfor et system og sænke risikoen for fejl betydeligt.

I sidste ende betyder de integrationer Vaimo laver mellem dine forretningssystemer og din online store, at du som vores kunde kan koncentrere dig om at køre din forretning frem for at bekymre dig om dataintegrationen mellem din online store og dit back-office system.


Vores erfaring

Vi har brugt hundredevis af timer på at integrere Magento med nogle af de følgende førende platforme (ikke begrænset til navnene nedenfor):

Vores tilgang

I løbet af Discovery fasen i projektet vil vores system architect og backend developer vurderer din nuværende forretningsplatform så vel som nye potentielle platforme, og anbefale det bedst egnede integrations-framework til implementering.

Frameworket består af flere forskellige integration flows (touch pints) som bliver samlet i Vaimos specielle Integration Scheduler modul, som du kan betjene direkte fra din Magento stores systemadministrator panel. Det bliver udelukkende brugt til fil-baseret integrations touchpoints og ikke realtidsintegrationer.

Integrations Scheduler modulet gør det muligt for dig at lave forskellige regler, som for eksempel at indstille separate frekvenser for hvert touchpoints (flow). Du kan også se statussen for hvert touchpoints, hvornår integrations touchpoints sidst succesfuldt gennemførte en opgave og hvornår touchpoints er indstillet til at køre næste gang. Du kan også bore i problematiske touch points og få adgang til information der kan markere fejl i data flow.

Vaimo tilbyder forskellige integrationsmetoder (web service baseret og fil baseret) og vi vurderer hvor enkelt integration individuelt så vi kan rådgive om fremgangsmåden. Den valgte fremgangsmåde er påvirket af vigtige faktorer, som for eksempel hvilke kommunikationsprotokoller der er til rådighed for eksisterende interne systemer, datastørrelse, datafrekvens osv.

Udfordringerne og sværhedsgraden ved at integrerer Magento med andre førsteklasses platforme bliver ofte undervurderede, hvilket fører til mangelfulde integrationer som er ustabile, upålidelige og som i sidste ende vil påvirke de samlede systemers ydeevne. Gennem årene har Vaimo lært et par tricks og endda skrevet vores egne API’er til at overvinde udfordringerne. Vi er i stand til at simplificere processen nok til at sikre at integrationerne er stabile, pålidelige og optimeret til at reducere påvirkninger på ydeevnen.

Example of an integration map