GANT
"Vaimo blev udvalgt på grundlag af en dokumenteret "track record", der vidner om, at virksomheden kan levere hjemmesider, der skaber trafik og forbedrer indtjening for til sidst at konvertere besøgere til købere. Vaimos evne til at forstå Gants krav, migrere data fra én løsning til en anden og levere en visuelt tilfredsstillende og nemt styret webshop har vist sig uvurderlig."

Anna Carlqvist

Global eCommerce Manager hos GANT

Besøg Gant Global

Udfordringen

Med GANT var udfordringen ganske ligetil. Den tidligere hjemmeside, baseret på Magento-teknologi, levede ikke op til GANT's forventninger og blev i stigende grad set som en hindring for at kunne skabe trafik og konvertere besøgende til kunder. Virksomheden accepterede imidlertid, at problemet ikke lå i teknologien, men snarere i den måde, hvorpå den var blevet implementeret. Derfor tog de kontakt med en virksomhed, der har et ry for at kunne levere højtydende webshops. Denne virksomhed er Vaimo.

Løsningen

Den tidligere implementering viste, at softwaren er blot ét element i en succesfuld løsning. Måske endnu vigtigere er den måde, hvorpå softwaren er implementeret. Vaimo leverede et nydesignet og forbedret front-end interface. Dette blev bakket op af en bedre back-end integration og ydeevne. Vaimo har frembragt flere specielle funktioner til GANT, som understøtter en højtydende e-handel ved at skabe trafik, forbedre konvertering samt en stigende gennemsnitlig ordreværdi og loyalitet.

Funktioner

Download PDF for at læse mere