Vi søger medarbejdere!

Vi er altid på udkig efter dygtige, kreative og passionerede medarbejdere fra hele verden til at hjælpe med at udvikle de bedste eCommerce løsninger. Hvis du mener, at du har hvad der skal til – eller du kender nogen som har – så kontakt os her!

Tak!Vi søger medarbejdere til disse stillingerHer arbejder Magentos eksperter

Vi er i besiddelse af et enestående team, og vi stræber efter at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Bibeholdelsen af vores medarbejdere taler sit eget tydelige sprog om Vaimos arbejdsforhold, og om hvor dedikerede vores hold er. Det at sørge for, at vores medarbejdere er glade og motiverede i deres arbejde, er et af vores største fokusområder i firmaet. Vaimos succes bygger på vores passionerede og hårdtarbejdende ansatte. Læs videre og hør hvad vores ansatte har at sige om Vaimo.
"Vaimo er et international, hurtigt voksende, højteknologisk og yderst professionelt firma at arbejde i. Ved ansættelse bliver der lagt vægt på evne og drive, hvilket resulterer i et miljø sammensat af forskellighed, kompetence og innovation. De to højest prioriterede fokuspunkter i Vaimo er medarbejderne og kunderne, hvilket betyder at der bliver lagt stor vægt på at promovere den individuelle medarbejders ideer og arbejdstilfredshed, samt det at tilbyde værdifulde og moderne ordninger til vores kunder. Derudover sætter jeg stor pris på, at firmaet støtter sportsmiljøet og en sund livsstil, og at dele af management teamet selv virker som gode og inspirerende eksempler på dette. "
Kristiina Lenman, Legal Manager, Stockholm office


 

"Fordelen ved at arbejde i et firma der vokser så hurtigt, som vi gør, er at vi har gode muligheder for at udvikle os i den retning, vi ønsker. Sammenholdet og fælleskabet på kontoret giver mig hver dag lyst til at tage på arbejde. Vi har en mentalitet som præger hele virksomheden, nemlig at ”nothing is impossible”!"
Daniel Hultin, Project Manager, Stockholm Office


"Min arbejdsdag er hver dag præget af dygtige og kloge kollegaer, udfordringer med nye, spændende muligheder og den flade struktur vi arbejder med i firmaet. Vaimo både opmuntrer til og investerer i personlig udvikling og trivsel blandt ansatte, hvilket gør det til en fantastisk virksomhed at udvikle sin karriere i. Det er blot nogle af grundene til, at jeg nyder at arbejde for Vaimo."
Amina Sellberg, Project Manager, London Office

"Vaimo er et fantastisk sted at arbejde. Udfordrende projekter og opgaver holder mig motiveret, mens min indlæringskurve bare bliver ved med at stige. Det er godt firma at gøre karriere i, hvor man starter som junior developer og så arbejder sig opad i virksomheden."
Elvin Risti, Development Manager, Tallinn office


"Vaimo er et hurtigt voksende firma, hvilket giver spændende muligheder som medarbejder. Vi er i øjeblikket i gang med at starte nye kontorer op rundt omkring i verden, hvilket giver os mulighed for at rejse rundt og dele ud af vores viden. Det betyder også, at man som medarbejder har mulighed for personlig udvikling gennem nye roller og mere ansvar, så længe man er åben for chancerne og villig til at tage dem, når de er der. "
Carl Sjögren, Interaction Designer, Stockholm office

"Mit arbejde som udvikler ved Vaimo er både sjovt og udfordrende. Kunder med høje krav sørger for at holde os til ilden hver dag. Jeg elsker, at selvom firmaet har vokset en hel del, så er der stadig flad struktur og et godt arbejdsmiljø. Det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med en stor gruppe af sjove, søde, talentfulde og hårdtarbejdende mennesker i et internationalt firma. "
Caroline Norin, Frontend Developer, Gothenburg office"Jeg tror på, at hvis du virkelig vil være god til at noget, så skal du omgive dig selv med de rigtige mennesker og det rigtige miljø. For mig er det den største grund til, at jeg elsker mit arbejde i Vaimo. Vaimo har menneskerne, værktøjerne og kulturen, som man kun finder i et hurtigt voksende firma. Jeg sætter også pris på, at jeg i Vaimo har mulighed for at udfordre mig selv gennem forskellige projekter og vokse indenfor mit felt. Jeg kan helt uden tvivl anbefale Vaimo til enhver, som ønsker at arbejde med det de elsker og samtidigt have en succesfuld karriere."
Juha Pyrrö, Frontend Developer, Oulu office

"I min verden er der to dele til personlig udvikling: familie og karriere. I Vaimo kan man finde den perfekte ligevægt. Jeg har tid til at være sammen med min familie og venner, og jeg har endda fundet nye venner her. Vaimo går op i de ansattes interesser, og jeg føler, at vi har en team spirit der hjælper mig med at nå nye højder – jeg er stolt af min succes. Vaimo er et firma, jeg har stor interesse i – det giver tilfredsstillelse og en følelse af selvkultivering. Det har betydet, at for mig er Vaimo ikke bare et job eller en arbejdsplads – det er mit andet hjem og det sted, jeg ser frem til at møde hver dag. "
Anna Smykun, Human Resource Manager, Kiev office"Det at arbejde i et firma hvor alle bliver opmuntret til at dele ud af deres ideer, og hvor alle ideer bliver hørt og evalueret, lyder som en drøm for mange. Store firmaer bliver tit sat i en bestemt boks: mennesker er blot ressourcer, teams er production units osv. Selvom Vaimo er et internationalt firma med kontorer i mange forskellige dele af verden, så drives det primært af medarbejdernes ideer. Dette virker opmuntrende og motiverende og lærer dig samtidigt at tage ansvar for dine forslag. Da jeg har været involveret i Vaimo Ukraine fra dag et, kan jeg bekræfte, at hver begyndelse i firmaet ikke alene er værdifuldt fra et erhvervsperspektiv men også i udfordringen for medarbejderne, da det giver dem mulighed for at styrke deres viden og opnå nye kompetencer. Vi har masser af spændende projekter, og vi keder os aldrig!"
Alec Bedzir, Systems Architect & Head of Development, Kiev office

"Vaimo er et firma, hvori du kan udvikle dig professionelt, mens du har det sjovt med dine kollegaer. Vi får mange nye projekter hver dag, hvilket gør dagligdagen udfordrende samtidigt med, at du altid har mulighed for at lære noget nyt."
Juri Kostjunin, Frontend Developer, Tallinn office"Mit arbejde hos Vaimo giver mig mulighed for at være en del af et ungt, hurtigt voksende firma, hvori jeg har chancen for at have indflydelse på firmaets vækst og derigennem udvikle mig personligt. Alle er dage er spændende, og jeg glæder mig altid til at komme på arbejde."
Wilko Nienhaus, Head of Products and Tools, Tallinn office

"At kickstarte din karriere som web developer hos Vaimo er en af de mest udbyttende og tilfredsstillende beslutninger, du kan tage som ung professionel. Som medarbejder i et af de hurtigst voksende firmaer i branchen med en af de bedste Magento-udviklere får du muligheden for at udvikle og vokse med din karriere.
Giorgos Tsioutsiouliklis, Frontend Developer, Stockholm office"Vores krævende kunder beder os altid om at udvide grænserne for, hvad vi kan gøre med Magento, hvilket er en fantastisk udfordring at få som software developer. Det tiltrækkende ved jobbet er friheden til at vælge de projekter, du brænder mest for og de motiverede kollegaer som både er sjove at arbejde sammen med og som skaber et team der er stærke nok til at tage imod nye udfordringer."
Kaarel Taniloo, Backend Developer, Tallinn office"Vaimo er i konstant vækst, men væksten kommer ikke udelukkende fra nye medarbejdere. Firmaet investerer i personlig udvikling for deres eksisterende medarbejdere. Vi har alle muligheder for at lære og forbedre os indenfor vores felt. Firmaet er bygget på ekspertise, og fundamentet bliver stærkere for hver dag. Vores kunder kommer fra mange forskellige dele af branchen, og de kommer alle med nye udfordringer til os, så vi keder os aldrig! Seminarer, team aftener, besøg hos andre kontorer og hackathons er bare nogle af de sociale tiltag, der gør vores arbejdsdage hos Vaimo interessante."
Tamás Szabó, Backend Developer, London office"Det, jeg godt kan lide ved at arbejde for Vaimo, er muligheden for selv at have indflydelse på, hvordan du arbejder, fra alt lige fra development tools til projekt metoder. Desuden bliver du altid opfordret til at lære nye ting og udvide din viden omkring dit felt."
Pierre Dahlström, Backend Developer, Stockholm office