Vi søger nye medarbejdere

Slår dit hjerte ekstra hårdt for e-handel?

Livet i Vaimo

Vaimo er en international arbejdsplads hvor vi hjælper hinanden på tværs af landegrænser, projekter og faggrupper. Vi tror nemlig på at gennem samarbejde, faglig dygtighed og fokus på værdien for kunden – skaber vi løsninger som høster anderkendelse.

Vores kerneværdier Excellence, Fun, Open og Teamwork er meget beskrivende for vores kultur som er præget af et uformelt miljø hvor alle bidrager til at udvikle vores og kundernes forretning.

“Siden jeg startede i Vaimo har jeg mødt meget talentfulde mennesker verden over. Jeg har altid været i stand til at tale med alle, uanset om det er en udvikler, projektleder, eller endda vores CEO. Jeg føler at vi har været rigtig gode til at få Vaimo til at føles som en lille virksomhed med god fællesskab.“

ASBJØRN FREDSGAARD, SOLUTION SPECIALIST

“Jeg elsker virkelig at arbejde i Vaimo på grund af hvad virksomheden repræsenterer; excellence, teamwork, openness og fun. Det føles som om vi er mere som en familie, og ikke kun kolleger. Der er plads til fleksibilitet og medarbejdere respekteres. De mange forskellige projekter gør du hele tiden lærer nye ting og at to dage sjældent er ens.”

Nea Valtonen, Projektleder

Ledige stillinger

Nedenfor finder du ledige stillinger i Danmark.

“At arbejde i en hurtigt voksende virksomhed giver store muligheder for at udvikle mig i den retning jeg ønsker. God samhørighed og fællesskab på kontoret giver mig lyst til at gå på arbejde hver dag. Den mentalitet at ‘intet er umuligt’ gennemsyrer hele organisationen.”

Daniel Hultin, Projektleder

Vaimo - Core of Commerce

Vaimo er en strategisk partner og full-service leverandør indenfor e-handel og omni-channel retail. Vi hjælper virksomheder verden over med at øge omsætningen, minimere omkostninger og vinde markedsandele gennem sammenhængene digitale løsninger på tværs af B2C og B2B. Vaimo er en ledende Magento partner, med mere end 300 medarbejdere i 11 lande.