Vi søger nye medarbejdere

Slår dit hjerte ekstra hårdt for e-handel?

Livet i Vaimo

Vaimo er en arbejdsplads fyldt med ambitioner og lyst til at lykkes sammen. Vi er en international virksomhed med folk fra hele verden, hvor grundlaget for vores arbejde ligger i vores værdier: teamwork, sjov, åbenhed og udmærkelse. Vores arbejde spænder grænser, kontorer og kulturer, hvor teknologi møder mennesket.

Vores mangfoldighed og global rækkevidde gør os unikke, de passionerede og engagerede mennesker der arbejder for samme vision om at være den førende Magento udbyder. Vi elsker at være en del af det stadigt skiftende e-handels landskab og ønsker selvfølgelig at flere mennesker vil være en del af denne rejse, rejsen der vil blive en succes, hvis det sker sammen!

“Siden jeg startede i Vaimo har jeg mødt meget talentfulde mennesker verden over. Jeg har altid været i stand til at tale med alle, uanset om det er en udvikler, projektleder, eller endda vores CEO. Jeg føler at vi har været rigtig gode til at få Vaimo til at føles som en lille virksomhed med god fællesskab.“

ASBJØRN FREDSGAARD, SOLUTION SPECIALIST

“Jeg elsker virkelig at arbejde på Vaimo på grund af hvad virksomheden repræsenterer; udmærkelse, teamwork, åbenhed og sjov. Det føles som om vi er mere som en familie, ikke kun kolleger. Der er plads til fleksibilitet og medarbejdere respekteres. De mange forskellige projekter gør du hele tiden lærer nye ting og ikke to dage er ens.”

Nea Valtonen, Projektleder

Ledige stillinger

Nedenfor finder du ledige stillinger i Danmark.

“Arbejde i en hurtigt voksende virksomhed giver store muligheder for at udvikle i den retning, jeg ønsker. God samhørighed og fællesskab på kontoret giver mig lyst til at gå på arbejde hver dag. Den mentalitet, at ‘intet er umuligt’ gennemsyrer hele organisationen.”

Daniel Hultin, Projektleder

København

Vesterbrogade 10, 2
1620 København
T: +45 70 277 333
M: info@vaimo.dk

Kolding

Bramdrupskovvej 20C
6000 Kolding
T: +45 70 277 333
M: info@vaimo.dk

Vaimo - Core of Commerce

Vaimo er en strategisk partner og full-service leverandør indenfor e-handel og omni-channel retail. Vi hjælper virksomheder verden over med at øge omsætningen, minimere omkostninger og vinde markedsandele gennem sammenhængene digitale løsninger på tværs af B2C og B2B. Vaimo er en ledende Magento partner, med mere end 300 medarbejdere i 11 lande.