Case study

Rationel Vinduer

Solidt godt håndværk

Udfordringen

Den eksisterende platform var forældret, var ikke funktionelt for alle brugere, og blev sværere og sværere at vedligeholde. Virksomhedens eksterne aktiviteter var alle samlet på forskellige platforme, hvilket besværligegjorde stordriftfordele og overblik over data og systemer.

Løsningen

Vaimo implementerede en ny løsning på Magento 2, som udover at give kunderne mulighed for at indhente tilbud på vinduer – også har givet Rationel Vinduer en stærk content platform der understøtter både lead generering og markedsføringsaktiviteterne. Den nye løsning har også gjort det muligt for Rationel at åbne brandede forhandler sites, hvor tilbudsforspørgslerne skabes af forhandlerne – men behandles af Rationel.

Multisites

%

Trafikstigning på mobil

%

Forbedring af bounce rate

%

Hastighedsforbedring

Funktioner

• Vaimo Content Management

• Brandede sub-sites

• Tilbehørsshop

• Quote formular

• Udvidede produktdatasæt

• Inspirationsunivers

• Sammenligningsfunktionalitet

• Blog

• Forhandlervisning

Fremhævede funktioner

Mit tilbud

Vinduer er et komplekts produkt med mange konfigurationsmuligheder. Med en brugervenlig tilgang kan kunderne selv konfigurere deres vinduer, som tilføjes til tilbudslisten som opdateres løbende mens kunden tilføjer yderligere døre og vinduer. Kundens oplysninger og tilbud sendes specificeret efterfølgende til salgskonsulenterne som udregner et specifikt tilbud – hurtigt, effektivt og målbart.

Forhandler sites

Rationel sælger ikke direkte til slutkunder, og derfor er brandede forhandler sites et godt supplement til de eksisterende forhandler salgsaktiviteter hvor Rationel varetager den indledende tilbudsgivning og overdrager ordren til forhandleren efterfølgende. Løsningen benyttes til f.eks. BAUHAUS, Stark og Davidsen.

Inspirationsunivers

Med udvidelsen til Magento 2, Vaimo Content Management System, har Rationel fået en front-end content editor der gør det nemt at skabe visuelt indhold og landingpages. Indhold ændres direkte på siden, og medarbejderen kan se den visuelle opsætning inden ændringerne publiceres. Gennem content widgets kan både dynamisk indhold (som video, guides mv.) genbruges flere steder på sitet.

“Rationel Vinduer er et godt eksempel på en virksomhed som arbejder målrettet for at understøtte den kunderejsen fra overvejelse til after-sale med et mix af traditionelle og nye digitale salgskanaler”

Henrik Feld-Jakobsen
Country Manager, Vaimo

Vil du høre mere?

Ring til os på 70 277 333 eller udfyld formularen, og du hører fra os indenfor kort tid.

Vaimo - Core of Commerce

Vaimo er en strategisk partner og full-service leverandør indenfor e-handel og omni-channel retail. Vi hjælper virksomheder verden over med at øge omsætningen, minimere omkostninger og vinde markedsandele gennem sammenhængene digitale løsninger på tværs af B2C og B2B. Vaimo er en ledende Magento partner, med mere end 300 medarbejdere i 11 lande.