Case study

SPORT24

Digital vækstsucces

Sport24 har på ganske få år etableret sig som en landsdækkende butikskæde med mere end 50 Sport24 og Sport24Outlet butikker. Vaimo har været en fast partner på rejsen fra offline til online siden kædens etablering i 2011. Vi har sammen vækstet ind i den mobile era, skabt en integreret købsoplevelse på tværs af web og butikker samt årlig tocifret omsætningsvækst.

 

Samarbejde siden 2011

Det hele startede med et lille lager i Silkeborg, et web-team på to personer og en brændende vision for Sport24 at kunne tilbyde kunderne at handle 24/7. Vaimo havde en vigtig rolle i at både kunne udvikle den digitale handels platform, men også hjælpe teamet på best-practise e-handel – så forretningen kom godt fra start.

Sport24 har nu et kompetent agil webteam og en agil e-handels platform, som kontinuerligt udvikles i takt med organisationens vækst, kundernes behov og den teknologiske udvikling.

Ordrer

Kundeklubsmedlemmer

%

Årlig vækst

Brands

Funktioner

• ERP & loyalty integration

• Køb af returlabel

• Personalisering og rekommendering

• Facetteret søgning

• Google My Business integration

• Registrering af web-salg fra butikker

• Mærker, brand og klub tilknytning

• VIP medlemspris

• B2B kundelogin via link

Fremhævede funktioner

Omni-channel loyalty

Som medlem af medlemsklubben Sport24 VIP, er du en prioriteret kunde med en lang række fordele. På Sport24.dk bliver dine kvitteringer automatisk gemt, uanset om du handler online eller i en af Sport24 butikkerne.

På din Sport24 VIP online konto kan du se din bonus opsparing – og via bonushjulet får du et hurtig overblik over hvor meget du mangler at købe for, for at nå næste bonus niveau.

Denne integrerede kundeoplevelse opnås med tæt integration mellem Magento, Microsoft Navision og nyhedsbrevsystemet. Løsningen er fuld-automatisk, og butikspersonalet har udelukkende behov for at spørge efter kundens telefonnummer i butikken, for at registrere kundens køb.

Kundeklubben har på 3 år skabt mere end 100.000 medlemmer.

Multi-brand

Med Magento har Sport24 en fleksibel platform, der nem understøtter virksomheden vision om at være hele familiens foretrukne valg inden for sportstøj og sportsmode. Magento benyttes som det primære system på tværs af alle Sport24 divisioner, herunder koncept shops til f.eks. Fitness World og Royal Unibrew.

Effektive kampagne værktøjer

Med en effektiv og fleksibel marketing og promotion toolbox er har Magento vist sig som en stærk Commerce platform. Vaimo har i samarbejde med Sport24 løbende udvidet kampagnemulighederne – f.eks. fremhævelse af nedsatte produkter, specifikke medlemsrabatter, rabatter til foreninger, tabt kurv funktionalitet m.fl.

“Samarbejdet med Vaimo har været utrolig vellykket. De leverer et meget professionelt håndværk og har på samme tid begge ben plantet solidt på jorden. Det er med god grund at Vaimo anses for en af de mest seriøse Magento partnere herhjemme i Danmark.”

Henrik Fig
Web Manager, Sport24 A/S

Vil du høre mere?

Ring til os på 70 277 333 eller udfyld formularen, og du hører fra os indenfor kort tid.

Vaimo - Core of Commerce

Vaimo er en strategisk partner og full-service leverandør indenfor e-handel og omni-channel retail. Vi hjælper virksomheder verden over med at øge omsætningen, minimere omkostninger og vinde markedsandele gennem sammenhængene digitale løsninger på tværs af B2C og B2B. Vaimo er en ledende Magento partner, med mere end 300 medarbejdere i 11 lande.