Magento er blevet valgt som leder i Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce, efter at være blevet valgt som Challenger af Gartner sidste år!

Gartners rapport vurderede 21 eCommerce platform udbydere til at skabe en eftertænksom vurdering af de bedste digitale handels leverandører på et voksende marked. Magento blev udnævnt som en ledende platform, ”Baseret på sin stadigt voksende og fleksible handelsplatform, der anvendes i mange vertikaler og af virksomheder i forskellige størrelser på tværs af mange lande.” Ifølge Gartner, ledere er de digitale handel udbydere, der:

  • Tilbyde funktionalitet med omfang og intelligens
  • Giv en e-handel rækkevidde på tværs af en bred vifte af brancher og forretningsmodeller
  • Leverer platforme, der er i stand til at skalere op for at tillade omfattende transaktions kapacitet og forhøjede indtægter
  • Tilbyde salgs- og support tjenester direkte og via et netværk af partnere
  • Giver ekstra applikations funktioner, der integrerer med deres e-handelsplatform

Vaimo’s CEO, David Holender; “Vi forventede Magento at nå ledere sektionen i rapporten, og vi glæder os til at udnytte denne succes i vores forretning. Som en af de bedste Magento-serviceudbydere og Magento’s Global Elite-partnere har vi udelukkende arbejdet med Magento’s platform siden dag 1, og vi bestræber os efter at levere excellence på Magento platformen til B2B og B2C forretninger. For Vaimo er det fantastisk at se, at Magento tager sin retmæssige plads i kvadranten.”

Det beskrives yderligere i rapporten, at ledere er dem som de digitale udbydere, som er holdbare teknisk, finansielt og organisatorisk, og som konstant demonstrerer kundetilfredshed. Ledere er eksemplariske i deres felt og modeller for andre e-handel platform leverandører.

Mens Gartner også kommunikerede de forhindringer, Magento som platform frembyder, har Vaimo arbejdet hårdt for at løse og overvinde de udfordringer, der er blevet meddelt i rapporten med platformen.

“Vaimo er stolt over at have leveret løsninger på Magento 2 siden august 2016, og vi har formået at lancere over 15 hjemmesider på Magento 2, herunder løsninger til Helly Hansen, Osprey London, Sova, Slendertone og Ontime. Vi har også flere lovende projekter i gang, der forventes at blive lanceret i de kommende måneder på Magento 2” sagde Holender.

Mens B2B-funktionaliteten til Magento er planlagt til release i sommeren 2017, har Vaimo bygget mange tilpassede B2B-løsninger til vores kunder, såsom Lecot Raedschelders, BAUHAUS, Alas-Kuul, MRP, HP Norge, Oticon, Marimekko, Paulig og Brown-Forman Australien.

Vi tilbyder også erfarne og dygtige Magento teammedlemmer i vores salgs- og supportafdeling med over 350 medarbejdere placeret i 14 kontorer i 11 lande rundt om i verden. Vaimo trådte ind i det asiatiske marked sidste år med hjælp fra transcosmos, en e-handelsgigant med 20.000 medarbejdere, og vi åbnede et kontor i Japan med et voksende support team til vores nye marked.

Læs hele Gartner-rapporten HER.

København

Vesterbrogade 10, 2
1620 København
T: +45 70 277 333
M: info@vaimo.dk

Kolding

Nordager 26
6000 Kolding
T: +45 70 277 333
M: info@vaimo.dk

Vaimo – Core of Commerce

Vaimo er en strategisk partner og full-service leverandør indenfor e-handel og omni-channel retail. Vi hjælper virksomheder verden over med at øge omsætningen, minimere omkostninger og vinde markedsandele gennem sammenhængene digitale løsninger på tværs af B2C og B2B. Vaimo er en ledende Magento partner, med mere end 300 medarbejdere i 11 lande.