Magento

Prisvindende platform til B2B & B2C e-handel

Magento Webshop

Magento er den mest populære og brugte platform blandt virksomhederne på 2016 Internet Retailer Top 1000, Europe 500 and B2B 300, med 22% i markedsandel.

Verdens største brands elsker Magento. Kunderne og markedet ændrer sig konstant, og Magento er fleksibel, kan hurtigt tilpasses for at indfri potentialet og forventningerne fra morgensdagens kunder. Med en avanceret tool-box fokuseret til ambitøse virksomheder, er Magento et oplagt valg for skalering, internationalisering og automatisering.

Magento Commerce – en ledende commerce platform

Internationalt

International at the core. Magento er bygget til versionering af sprog, indhold, valuta og produkter gennem avanceret multi-site funktionalitet.

Skalerbarhed

Magento skalerer i takt med forretningen, og vælges i dag af f.eks. større B2B virksomheder med avanceret pris- og kundestruktur præcis af denne årsag.

Agilitet

Udbyg løbende forretningen ved brug af vores, og 3. parts standard komponenter og integrationer. Det giver øget stabilitet og hurtigere udvikling.

Veludviklet økosystem

Bliv en del af et verdensomspændende community af tusindvis af virksomheder, udviklere og partnere som alle løbende bidrager til udvikling af platformen.

Modulært

Tilføj de features og funktionalitet som præcis din forretning har behov for. Med en modulær struktur, og vores Continuous Delivery platform er opgraderinger og vedligeholdelse nemt og hurtigt.

Commerce by hearth

Magento er i sit formål bygget til at tiltrække og konvertere besøgende til kunder. Med en avanceret feature-box til merchandising, content management og internationalisering er Magento et oplagt valg til e-handel.

Vaimo – en ledende global Magento partner

Vi er en foretrukken partner for nogle af verdens ledende brands og retailere. Som én ud af fem Global Elite Partnere har vi et tæt samarbejde med Magento, om at levere markedsledende e-handelsløsninger af høj teknisk kvalitet.

Dine Vaimo fordele

Høj teknisk kompetence

Magento er vores platform of choice. Vi tror på at fokus og itensitet skaber dygtighed. Vores udviklere har et høj teknisk niveau, ledet af vores dygtige Technical Managers.

Vaimo CMS

Mød markedets stærkeste CMS komponent til Magento med ægte frontend opsætning og redigering af indhold sætter kun kreativiten begræsningen.

Vaimo Integration Base

Mød vores standardiseret integrations motor med standard data-udveksling til de mest populære ERP, EDI og PIM systemer.

AJA

AJA er vores egenudviklede Continous Delivery platform som benyttes på mere end 300 løsninger. Bedre kodekontrol, test og patch management.

Fullservice Managed Cloud hosting

Benyt vores high-performance og optimeret Cloud hosting, Amazon AWS eller Magento Enterprise Cloud Edition.

Sikkerhed er en prioritet

Vi tager sikkerhed alvorligt. Vores dedikerede team af sikkerhedsspecialister og arkitekter sikrer at vi har sikkerhedsprocedurer, værktøjer og løbende screening af alle vores installationer.

Magento produkter

Magento Order Management

Få en omnichannel tilgang til lagerstyring. Udnyt lagerlokationer på tværs af salgskanaler og kom tættere på kunden, tilbyd alle tænkelige leveringsformer og opnå en højere effektivitet i lagerbindingen. Magento Commerce Management giver dig fuld fleksiblitet af dit lager og leveringskanaler.

Magento Business Intelligence

Få fuld forretningsoverblik for at kunne spotte potentiale og muligheder, og træffe hurtigere beslutninger. Feed dine data til Magento Business Intelligence og opsat datamodeller og rapporter og få en dybere indsigt i din forretning.

Magento B2B

Magento Commerce Enterprise 2.2 kommer med muligheden for at udnytte nye B2B muligheder. Herunder fuld Request for Quote håndtering, account management, avanceret produktkatalog og kundepriser og bedre segmentering. Den stærkeste out-of-the-box B2B løsning på markedet.

“Vi valgte Magento efter anbefalinger fra andre e-handlere. Jeg er meget tilfreds med Vaimo’s implementeringsarbejde, Magento og platformens resultater hidtil.”

Jonas Lindberg Nyvang
Marketing & Communication Manager, Björn Borg

Vaimo - Core of Commerce

Vaimo er en strategisk partner og full-service leverandør indenfor e-handel og omni-channel retail. Vi hjælper virksomheder verden over med at øge omsætningen, minimere omkostninger og vinde markedsandele gennem sammenhængene digitale løsninger på tværs af B2C og B2B. Vaimo er en ledende Magento partner, med mere end 300 medarbejdere i 11 lande.