• Verdens førende brands har valgt Magento som deres eCommerce platform. Magento er den førende eCommerce platform på Internet Retailer TOP 500, med 40% markedsandel.
 • Magento tilbyder eCommerce løsninger med stort kapitalafkast. Magentos eCommerce platforme tilbyder et væld af funktioner som giver dig enestående fleksibilitet og kontrol over udseende, indhold og funktionalitet, hvilket sparer dig tid og penge du ellers ville skulle have brugt på at fremstille funktioner fra bunden.
 • Magento er en PHP baseret platform hvorimod mange andre eCommerce platforme er Jav baseret. Det er alment kendt at det er hurtigere at lave ændringer i PHP frem for Java, og PHP forsyner mere end 70 % af internettet. Du er derved sikret at dine udviklingsafgifter holdes nede og modtager langt mere omfattende support.
 • Magentos open source platform opfordrer til et stærkt netværk. Resultatet er at du med ro i sindet kan benytte en platform der ikke alene er fremtidssikret, men som også modtager support fra mere end 400 000 community medlemmer. Nedenfor kan du læse om hvorfor kendte brands fra hele verden har valgt lige netop Magento som deres eCommerce platform.


  Udtalelser fra vores kunder


  "Vi var bekendt med Magento, dets muligheder og begrænsninger fra tidligere arbejde med platformen. For os er en open source-platform meget attraktivt, fordi det giver os mulighed for at være kreativ i vores eCommerce bestræbelse. På grund af dette er den seneste udgave af Magento Enterprise en klar vinder for os."


  Jamie Wardlow, Director of Marketing at HYLETE

  "Den modenhed og de muligheder Magento-platformen har, giver os grundlaget til at skalere på en omkostningseffektiv måde, og mulighed for at tilføje funktioner og funktionalitet, i forbindelse med vi bliver bedre til eCommerce."

  Karen Taylor, Ecommerce Manager of Jack Daniel's UK  "Det vigtigste mål, da der skulle vælges en platform til Selvers online shop, var at finde en teknisk løsning, der havde perfekte pasform til vores behov og mål, og som ville hjælpe os, sammen med en erfaren eCommerce løsnings udbyder, til at navigere i kompleksiteten af at skabe et online supermarked. Vi ønskede også en platform, som vi kunne bruge i fremtiden til at skabe eCommerce løsninger til andre virksomheder i Kaubamaja koncernen. Vi føler Magento Enterprise er den rigtige platform for vores vækst."

  Andreas Kirss, Web Solutions Project Manager at Kaubamaja Group

  "Magento understøtter en stor mængde af produkter, og vi vidste, at BAUHAUS Sverige allerede arbejdede på Magento platformen med Vaimo. Vi anerkendte hvor fleksibelt det var at arbejde med Vaimo og forstod, at det ville være lettere at udveksle kode, og forbinde med BAUHAUS Sverige, hvis vi i Danmark var på samme platform."

  Klaus Hedegaard, IT Manager at BAUHAUS Denmark  "Vi valgte oprindeligt Magento som vores platform, fordi den er fleksibel nok til at håndtere og støtte de tilpassede funktionaliteter, vi hele tiden bliver nødt til at gennemføre, da vi kommer på nye idéer til, hvordan vi bedre kan servicere vores kunder."

  Steen Hestehauge, Ecommerce and System Manager at BAUHAUS Sweden

  "Vi følte, at vores tidligere hjemmeside ikke tilknyttede os til vores kunder - det var svært at tilpasse og tilføje elementer til sitet, og vores produkt katalog visning gjorde det vanskeligt for kunderne at se og søge efter produkter. Efter at have gennemgået forskellige platforme, følte vi at Magento sammen med Vaimo’s opmærksomhed for detaljer ville give os en pålidelig platform, der ville støtte integrationen med vores ERP-system og give os frie hænder til at skabe det design og indhold, vi ønskede for vores hjemmeside."

  Fredrik Karlberg, E-commerce Manager at Dr. Denim  "Da vi gik i gang med at lede efter en leverandør der kunne hjælpe os med at udvikle en ny B2B eCommerce løsning, gennemgik vi både eCommerce platforme of forskellige leverandører som brugte de samme interne processer. Vi valgte at arbejde med Magento da det er en stærk platform som uden problemer kan integreres på tværs af forskellige online informationssystemer, hvilket er afgærende for os på grund af de krav vi har til den endelige løsning."

  Verner Hølleland, Country General Manager, Printing & Personal Systems at Hewlett-Packard Norway

  "Både Kalevala Koru og Lapponia er brands som er kendte over hele verden og vi ville sikre os at vi ville være i stand til at tilbyde vores produkter til alle som interesserer sig for godt design og smukke smykker. Det var her Magento kom ind i billedet. Vores gamle site fungerede ikke længere for os da implementeringen af nye funktioner og designs var en langsommelig proces. Magento derimod kan skaleres efter behov til at tilpasse sig vores virksomheds behov. Udførelsen af projektet endte med kun af tage 4 måneder, hvilket tydeligt viser hvor fleksibel platformen er."

  Mikko Koskenoja, eCommerce Manager, Kalevala Koru
  "Filippa Ks website har de sidste par allerede brugt Magentos platform. Det er en god platform til et firma på vores størrelse. Vi elsker at platformen er open source, omkostningseffektiv og giver os mulighed for selv at kontrollere indhold, funktionalitet og the feel af Filippa Ks online store. Det faktum at Magento er ejet af eBay bekræfter os i at vi har investeret i en fremtidssikret e-commerce platform."
  Ingrid Söderlund, Head of Digital & Ecommerce, Filippa K

  "Magento udmærker sig på at være en platform der støtter krævene for at køre et funktionsdygtigt, højkvalitetswebsite, inklusiv SEO til at tiltrække kunder, et simpelt ordresystem, muligheden for automatisk at foreslå ekstra køb og the functionality to process credit card sales. Integrationen med tredjepartsløsninger som for eksempel firmaets ERP system gør det muligt for ensartet kontrol af vores virksomhed på tværs af alle kanaler."
  Anna Carlqvist, Global eCommerce Manager, GANT  "Vi valgte Magento fordi vi var imponerede over platformens fleksibilitet og funktionalitet. Vi skulle bruge en platform med ydeevnen til at rumme både de varer vi sælger online og de varer vi sælger i vores offline butikker. Magento virkede som den bedste løsning til at hjælpe Cape Union Mart med at opnå en kæmpe stigning i vores e-commerce udbud."
  Nick Bennett, Cape Union Mart

  "Vi valgte Magento på baggrund af de anbefaler vi fik fra andre forhandlere. Jeg er yderst tilfreds med Vaimos implementering af projektet gennem arbejdet med Magento og platformens præstering indtil videre."
  Jonas Lindberg Nyvang, Marketing & Communication Manager, Björn Borg  "Vi gik bevist efter en platform som både var open source og eCommerce klar og som også understøttede implementering af responsive design. Magento Enterprise opfyldte alle disse krav."
  Tobias Karlsson-Malmborg, Marketing Manager, Plantagen

  "ores forrige var utroligt ufleksibelt hvilket gjorde det svært at skræddersy til vores behov. Efter proces med grundig gennemgang af alle tilbud blev vi enige med os selv om at Amgento Enterprise var vores foretrukne platform og Vaimos øje for detaljen ved vores RPT var grunden til at vi valgte dem som leverandør af en nyskabende eCommerce løsning. Vi er nu i besiddelse af en fantastisk ny hjemmeside på en robust og fleksible platform, hvilken i høj grad har forbedret vores kunder shopping oplevelse."
  Simon Collins, Ecommerce Manager, Pavers  "Den daglige ledelse af vores website forløber fuldstændig uproblematisk, takket være Magentos fleksible og brugervenlige platform – omkring 90 % af arbejdet kan vi selv klare. Vi kan fungere uden en kæmpe eCommerce afdeling og tilstedeværelsen af et solidt Magento Extension Marketplace gør det muligt at finde leverandører og nemt tilkøbe supplerende moduler."
  Geir Langbakken, Managing Director, Tilbords

  "Før vi begyndte på vores eCommerce projekt havde vi ændret vores ERP system fra Profit Plus til Sage X3. Der fandtes intet bolt-on modul der kunne integreres med Sage X3 så vi undersøgte forskellige andre eCommerce platform og fandt ud af at Magento var forenelig med X3. Magentos fleksibilitet er fantastisk – vi er nu oppe på 3 websites der alle kører på platformen – TIMco.co.uk, TOMco.ie og TIMco.asia – som alle er forskellige og har forskellige målgrupper. Integrationen med Sage X3 forløb problemfrit og platformen er nem at bruge."
  Rebecca Fortescue, Marketing Manager, TIMco  "At vælge Magento var en nem beslutning for os, da det er den hurtigst voksende eCommerce platform I verdenen. Magento dækker alle aspekter af eCommerce og inkluderer nogle fantastiske funktioner som for eksempel one-page checkout og arbejder godt sammen med SEO. Desuden har Magento konkurrencedygtige priser og tilbyder stor fleksibilitet når det kommer til intern kontrol at sitet."

  Zeyn Manjra, Managing Director, Kids Closet

  "Vi arbejder sammen om Magento i en gruppe og nyder godt af at have en platform vi kan bruge på tværs af alle vores eksisterende online stores. Resultatet er at vi kan høste fordelene ved eksisterende integrationer der kan bruges til både vores produktsystemer og vores ERP system. Det giver os også mulighed for internt at standardisere træning og processer."
  Amanda Herson, Head of Ecommerce, Cape Union Mart Group


  "Vi er glade for Magento Enterprises’ fleksibilitet, reference og den generelle udvikling af platformen. Vi elsker også at platformen er open-source, fleksibel og nem at tilpasse efter vores behov."

  John McPheters, Flight Club


  "Magento Enterprise tilbyder en imponerende række inklusive færdiglavede funktioner som dækker næsten alle aspekter af vores virksomheds behov. Vi er utroligt glade for vores Menkind websites stabilitet."
  Paul Kraftman, Chief Executive Officer, Menkind

  "Vores krav til en eCommerce platform til Top Streetwear inkluderer et stort udvalg af standard funktioner, nem tilpasning og fremsynethed indenfor udvikling af eCommerce. Vi mener at Magento som platform er i sand til at håndtere vores virksomheds vækst og eventuelle ændringer i vores krav til eCommerce."

  Shadim Hussain, Chief Executive Officer, Top Streetwear

  "Magento Enterprise Edition eCommerce platformen er en førsteklasses platform med et væld af funktioner. Magentos brugervenlighed og store funktionalitet giver os muligheden for at vedligeholde so meget som muligt af websitet selv, inklusiv opgaver som for eksempel opsættelse af kategorier og produktkataloger, hvilket giver os en stor fordel."

  Thomas Nilsson, IT Manager, Mont Blanc Group

  "Jeg havde i forvejen haft erfaring med Magento gennem et par år, og var glad for at arbejde med platformen. Holdbarhed/lang levetid var et centralt element i vores udvælgelsesproces. Jeg mener at Magento er et fremtidssikkert valg for organisationer. Det faktum at Magento er ejet af eBay var for os en stor fordel, da eBay er en af de kanaler hvorfra vi sælger IJP Design."

  Siobhan Kos, IJP Design

  "Vi ønskede fleksibilitet og fuld kontrol til at bestyre vores Kaibosh website internt. En af grundene til at vi valgte Magento var vores behov for en eCommerce platform som kunne sikre hurtig adgang til markedet. Vi skal kunne skalere og vokse til nye markeder uden at skulle udsættes for større investeringer og ekstraudgifter."

  Michelle Rowley, Co-founder, Kaibosh

  "Magento er I stand til at skabe en god balance mellem open-source innovation og proprietary stabilitet. Platformen er dynamisk og i konstant udvikling og gør brug af et stort antal PHP udviklere til at skabe yderligere vækst. Samtidigt er Magento pålidelig og sikker, hvilket er kvaliteter der er vigtige for forhandlere som os."

  Kyle Meenehan, Community Manager, Trappers

  "Magento er utroligt alsidig, åben og fleksibelt hvilket gør den til en meget attraktiv platform for virksomheder som vores, som er lidt til den alternative side og hvor standard løsninger ikke er tilstrækkelige. Vi kan tilføje og udvikle som vi har lyst til og effektiv optimere vores site til vores personlige produkter og ydelser, hvilket er grunden til at Magento fortsat vil være en vigtig del er vores virksomheds løbende vækst."

  Henrik Svensson, Chief Executive Officer, Deinetorte

  "Magento har været forholdsvis nem at bruge som vores eCommerce platform. Magentos styrke ligger i det brede udvalg af funktioner. Der er altid en funktion eller et modul der passer til hvilket som helst virksomhedskrav."

  David Vallin, Ecommerce Director, RNB Retail and Brands AB

  "Magento er uden tvivl den bedste eCommerce platform der er. Her hos Vodacom 4U er vi indstillet til at lede og ikke til at følge. Vi havde ganske enkelt brug for det bedste, for at kunne være de bedste."

  Jarryd Chatz, Youth Specialist / New Business Opportunities Manager, Vodacom 4U

  "Vi havde allerede erfaring med brugen af Magento platformen og havde et godt indblik i dens funktioner og muligheder, samt Vaimos skræddersyede udvidelser. Vi så Magento som den eneste mulighed for AVS Fencing, til at erstatte hvor forældede CMS system, og som kunne sikre fremtidig vækst."

  Stephen Dalton, AVS Fencing Supplies

  "Vi valgte Magento platformen på grund af dens fleksibilitet og brugervenlighed. Mange af de store eCommerce sites er bygget op omkring Magento og vores virksomhed havde nået et punkt hvor vi var vokset fra vores tidligere eCommerce platform."

  Michael Gonsalves, Founder and Chief Operating Officer, iBags

  "Vi havde brug for en stabil, førsteklasses platform som bare fungerede. Vi havde kun hørt gode ting om Magento Enterprise gennem vores årelange leverandør af betalings gateway. Anbefalingen blev bekræftet da vi spurgte efter henvisninger fra vores andre leverandører. Det faktum at eBay ejer Magento giver platformen et utroligt stærkt mærkerenomme. Da vi sætter globale standarder bliver vi målt og vejet og vi er derfor nødt til at være de bedste og bruge de bedste værktøjer."
  Tintswalo Shilowa, Head of ICT, SABS

  "Magento er kendt i det meste er verden og er en af de hurtigst voksende eCommerce platform in the mid-market space. Magento har et stort udvalg af funktioner som imødekommer alle vores krav, hvilket skaber gode muligheder for vækst i vores virksomhed."

  Rainer Schreiber, Managing Director, TSS Tools Systems Solutions