Magento Enterprise – en stærk og fleksibel eCommerce løsning

Hvorfor vælge Magento Enterprise Edition?

Forhandlere bliver til mødt med spørgsmålet: hvorfor vælge Magento Enterprise Edition? Hvorfor skal jeg betale for Magento Enterprise Edition når jeg kan få Magento Community Edition gratis?

Magento Enterprise Edition er for forhandlere som er seriøse omkring deres eCommerce succes, da denne udgave bliver brugt af tusindvis af yderst succesfulde og kendte forhandlere verden over.

Enterprise Edition er en omfattende samling af de bedste eCommerce metoder, funktioner og moduler som giver forhandlere en førsteklasses eCommer platform at vokse på. Dette gør det muligt for forhandlere af alle størrelser at udnytte deres eCommerce tilstedeværelse fuldt ud, på tværs at alle kanaler.

Enterprise Edition er designet til at være fuldstændig justerbar og bliver understøttet af support i verdensklasse og kan derfor tilbyde forhandlere den ultimative eCommerce løsning.


Magento Enterprise Edition benytter sig af kraften bag Open Source Technology og tilbyder forhandlere en platform udstyret med en konkurrencedygtig samling funktioner, sørger for hurtig udførelse samt tilbyder uendelig fleksibilitet. På baggrund af dette giver Magento Enterprise Edition sine kunder mulighed for at opnå deres eCommerce mål til en brøkdel af prisen sammenlignet med konkurrerende varemærkebeskyttede eCommerce platforme.

Før man vælger mellem Magentos gratis Community Edition og Magentos uforlignelige Enterprise Edition eCommerce platforme, er der en del overvejelser og anbefalinger man bør tage hensyn til. Nedenfor ses nogle af de ting man bør overveje når man skal vælge mellem disse to platforme.

Ønsker du en senior eller junior sælger?

Magento skal ikke udelukkende ses som en teknisk platform man har i baggrunden, men bør i stedet opfattes som din dygtigste sælger.

Et af de spørgsmål Vaimo opfordrer forhandlere at finde svaret på når de skal beslutte sig mellem Magento Community Edition og Magento Enterprise Edition er: Vil jeg arbejde med en junior sælger (Community) eller en senior sælger (Enterprise)?

Når man skal ansætte en sælger går man sig typisk to overvejelser: hvilke krav man har til den ansattes ekspertise og hvor meget man er villig til at betale.

- Hvis du vælger at ansætte junior sælgeren vil den umiddelbare udgift være lavere, men du vil være nødt til at gøre store investeringer i oplæring. Samtidigt vil du være nødt til at holde mere øje med sælgeren, men selv da kan du risikere at miste salgsmuligheder på grund af sælgernes manglende erfaring.


Senior sælgeren sidder med flere kort i ærmet og kan instinktivt anbefale de rigtige produkter på det rigtige tidspunkt. Du kan være sikker på at den ansatte har gennemgået grundig oplæring og har nok erfaring, at de kender dine kunder og deres præferencer og at de misser aldrig en chance til at skabe mersalg eller krydssalg.

Til forhandlere der ønsker at deres online tilstedeværelse skal kunne producere mere end 1 000 000 $ i indtægter, anbefaler Vaimo at det er værd at investere i senior sælgeren (Magento Enterprise Edition).

Hvor meget betyder ydeevnen?

Forhandlere bliver ofte overraskede over hvor stor en sammenhæng der er mellem ydeevne og konvertering og især hvor stor indflydelse et langsomt site har på konvertering.

Som tommelfingerregel kan man sige at eCommerce industrien bruger en ratio der indikerer, at for hvert sekund et site bruger på at indlæse mister man 10 % i konvertering. Tager man dette i betragtning kan man se hvordan ydeevnen er en central del i forbedringen og vedligeholdelsen af en stærk konverteringsrate. Det er derfor vigtigt at forstå de guidelines og anbefalinger til størrelsen på katalog, besøgstal og ordrestørrelse vi har når man skal vælge mellem Magento Enterprise Edition og Magento Community Edition.

Magento Enterprise Edition har flere funktioner der øger ydeevnen, hvilket gør det muligt for forhandlere nemt at justere efterhånden som deres katalog, besøgstal og ordrestørrelse vokser.

Vaimo anbefaler forhandlere at stille føgende spørgsmål om ydeevne:

Hvor mange produkter (SKU’s) planlægger jeg at administrere og sælge online?
Hvor mange ordrer skal jeg behandle hver dag?
Hvor mange besøgende vil der være på sitet hver dag?

Vores tommelfingerregel er:


   Community Edition  Enterprise Edition
SKU's:   0 - 10 000  10 000 + 
Online ordre pr. dag  0 - 50  50 + 
 Besøgende pr. dag  0 - 5 000  5 000 + 


Hvor vigtige er indtægtsøgende funktioner?

Forhandlere bør gøre sig gundige overvejelser omkring kravene til deres funktionalitet online, og derefter overveje om Community Edition har alle de funktioner de har behov for, for at kunne sælge succesfuldt online.

På trods af at Magento Community Edition er fyldt med brugbare funktioner, har Magento Enterprise Edition stadig meget mere at tilbyde. Vaimo opfordrer deres kunder til at kigge på de følgende funktioner, og hvis der er behov for mere end 3 af de nedenstående funktioner, er det værd at kigge nærmere på at investere i Magento Enterprise Edition, i stedet for at være afhængig af brugerdefinerede features.


 Features   Community Edition   Enterprise Edition
 Reward Points System                  -                 +
 Gift Certificates / Cards (Physical and Virtual)                    -
                +
 Customer Segmentation                  -                 +
 Customer Store Credits                  -                 +
 Gift Registries                  -                 +
 Personalisation (Targeted Promotions and
 Merchandising)
                 -                  +
 Private (Club) Sales including Events,
 Invitations and Site access permissions
                 -                 +
 Return Management Authorisation                  -                 +
 Search with SOLR (alternative search engine)                  -                 +
 Highly Tuned Page Performance with Full
 Page Caching
                 -                 +
 Automated Email Marketing Reminders                  -                 +
 Assisted Shopping. Manage Customer carts
 and more via the Admin panel
                 -                 +
 Product Suggestion Tools                  -                 +
 Dynamic Customer Database (Attribute)
 Management
                 -                 + 
 Add to Cart by SKU                  -                 +
 Enhanced Content Management System                  -                 +
 Category View and Purchase permissions
 per customer group (limited catalog access)
                 -                 +

Hvor vigtig er leverandørsupport og backup?

Da Magento Community Edition ikke er understøttet af Magento, er dette en vigtig overvejelse at gøre sig når beslutningen skal tages.

For nogle forhandlere er det vigtigt at have ro i sindet og vide at deres virksomheds afgørende systemer modtager support og backup fra deres leverandør.

Medfølgende ethvert Magento Enterprise Edition License er en SLA understøttet support aftale som sikrer at hvis der opstår et problem med din eCommerce platform, så står Magento klar til at hjælpe. Enterprise brugere bliver også dækket af Magentos EULA som inkluderer garanti og skadeserstatning.

Hvor vigtige er Enterprise system administrationsfunktioner?

Magento Enterprise Edition har op til flere enterprise produkt funktioner som hjælper mellem-og større forhandlere med sikkerhed, administration og kontrol. Vaimo anbefaler vores kunder at overveje følgende features – hvis der er behov for mere end 3 kan det være værd at investere i Magento Enterprise Edition.


Skemalagt eksport/import funktionalitet

Data fra import og eksport produktkatalog fra enten lokale eller fjerntliggende FTP servere. Forhandlere kan konfigurere efter fejlhandlinger, status rapportering og backup.


Backup and Rollback

Administrer og planlæg forskellige backup tjenester med mulighed for at rollback ændringer for at fortryde modifikationer. Denne funktion er især brugbar til at teste nye moduler og specialfremstillinger, eller når der skal opgraderes til nye versioner. Du kan se de specifikke specialfremstillinger og deres indflydelse på den nye kode på forhånd. Der bliver støttet op om tre forskellige backups:

• System Backup

• Database Backup

• Database and Media Backup 


Administrator rettigheder på website og store niveau

Indskrænk adgang så ansatte kun kan se data der er relevant for dem.


Pris og Promotion rettigheder

Forhandlere kan skabe og kontrollere flere admin roller til aflæsning og redigering af priser og promotions.


Lagring af Administrator handlinger

Følg og få overblik over alle handlinger foretaget af administrator brugere og vær i stand til at se visning, redigering og sletning af information. Lagrene er forbundet med bestemte administrator brugere som kan se den specifikke handling, hvornår den blev foretaget osv.


Visning af kategorier og køb rettigheder per customer group

Administrer visninger af indkøbte artikler adgang på kunde gruppe. Adgang kan blive kontrolleret globalt eller en specifik kategori kan vælges.


Arkivering af ordrer

Øg din stores ydeevne og sørg for effektivisering af store management gennem arkivering af ordrer, som gør det muligt for forhandlere at arkivere ordrer efter en konfigurerbar periode. Både administratorer, brugere og kunder har stadig adgang til ordrene samtidigt med at ydeevnen bliver øget ved at lagre ældre ordre i et arkiv.


PA-DSS Certification / Payment Bridge

Magento Secure Payment Bridge er en PA-DSS certificeret betalingsapplikation, som gør forhandlere i stand til effektivt at opnå PCI overensstemmelse med en minimal indsats og forbrug. Kunder vil også sikkert kunne gemme deres kreditkort information til fremtidige køb.


Stærk Data Encyption, Hashing og Key Management

Vi tilbyder effektiv data kryptering baseret på AES-256 og stærk hashing baseret på SHA-256. database nøgler håndteres og opdateres let.

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken Magento platform der passer bedst til din virksomhed (Magento Enterprise eller Magento Community), så kontakt os så vi kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.