Make Up Mekka
"Vaimo blev valgt, fordi de har mange referencer og har en dokumenteret track record i at levere fuldt ud funktionsdygtige og velfungerende webshops. Selvom det kan være muligt at oprette en online shop uden at bruge en ekstern partner, vil du oftest ende med at bruge en masse tid på teknologiske spørgsmål i stedet for at fokusere på din hjemmeside."

Hilde Jeridi

CEO hos MakeUp Mekka

Besøg Makeup Mekka

Udfordringen

Som nystartet virksomhed præsenterede Makeup Mekka en udfordring til Vaimo, der gik på at levere en webshopløsning til en forudsigelig og overkommelig pris, som også ville give mulighed for management på egen hånd. Efter at have arbejdet med e-handel kendte Makeup Mekkas CEO godt behovet for søgemaskineoptimering, evnen til konstant at skabe og tilpasse særlige tilbud, at holde kunderne interesseret og aktive, og at fokusere på line-of-business spørgsmål, snarere end at beskæftige sig med dag-til-dag udfordringer på det teknologiske område.

Løsningen

Research og viden om markedet førte Makeup Mekka til Magento i valget af teknologi. Renomméet som værende leveringsdygtige af kvalitative, konsekvente og tilgængelige ressourcer inden for udvikling og support gjorde Vaimo til den passende implementeringspartner for Makeup Mekka. Kombinationen af ​​teknologi og erfaring har resulteret i en e-handelsside, som let administreres af firmaet, og det er mindst lige så let for kunderne at navigere rundt på siden. Som et resultat af dette leverer Makeup Mekka vigtige e-business-metrics: De skaber trafik, forbedrer konverteringen, øger den gennemsnitlige ordreværdi samt opbygger loyalitet.

Funktioner

  • Speciel blogintegration
  • Billedhåndtering
  • One-step-bestilling
  • Integration af sociale medier
  • Unik farveprøve
  • Multi Option Filter
  • Multi-tabbed topliste-funktion
Download PDF for at læse mere