Verdens førende leverandør af MAGENTO eCommerce løsninger
Vaimo er siden 2008 vokset til en foretrukken international Magento partner med mere end 200 medarbejdere fordelt på 13 kontorer.
Alt dette takket være fantastiske medarbejdere og kunder.


Gennem årene har Vaimo leveret mere end 400 eCommerce løsninger på Magento platformen. Ved at bruge de bedste metoder kan vi tilbyde dig global service med lokal ekspertise. Vi har 200+ dedikerede eksperter ansat i vores specialiserede afdelinger, hvilket gør os i stand til at tilbyde dig løsningen til alle dine eCommerce behov og ambitioner på et sted. Vaimos kontorer er spredt ud over 10 lande og 13 byer i Skandinavien, Europa, Asien og Afrika. Desuden tilbyder vi løsninger til forhandlere over hele verden. Vi har leveret mere end 50 eCommerce løsninger på Magento Enterprise niveau, og vi har en bred ekspertise inden for iværksættelse af omni-channel løsninger.

200+

ECOMMERCE EKSPERTER

13

KONTORER PÅ VERDENSPLAN

400+

GENNEMFØRTE PROJEKTER


OM VAIMO

Hvordan blev Vaimo brandet skabt? Læs mere under Vores historie >>

Hvorfor vælger forhandlere og brands os som deres leverandør af løsninger? Læs mere under Hvorfor Vaimo? >>

VAIMOS LEDELSE

Vaimos kompetente lederteam består af ligesindede professionelle og eCommerce eksperter, som alle er dedikerede til vores kunders succes. Vores ansatte kommer fra hele verden, og med sig har de bragt deres ekspertise i ERP, web hosting, udvikling, projektledelse og virksomhedsudvikling til Vaimo. Sammen har vi udviklet nogle af verdens bedste eCommerce oplevelser.


Mød Vaimos ledelse

PRISER & OMTALE

Vi stræber fortsat efter vores vision om at blive verdens førende leverandør af Magento Solution Provider. Vi måler primært vores resultater efter vores kunders succes. Dog vil det at opnå anerkendelse inden for vores felt og fra vores kollegaer i branchen altid være opmuntrende og yderligere bekræfte os i, at vi er på rette spor.2015 GAZELLE AWARD

Vaimo har for 5. gang modtaget Gasell (Gazelle) prisen som en af Sveriges hurtigst voksende virksomheder.

Gasell prisen gives til virksomheder der har fordoblet deres omsætning med organisk vækst, samt vist stabilt overskud i de seneste fire år. Vaimo har haft en vækst på over 389% over de sidste 4 år, hvilket placerer Vaimo som den 38. hurtigst voksende virksomhed i Sverige.

The national champion of sweden in european business awards 2015/2016

Vaimo blev udpeget til National Champion for Sverige i The European Business Awards, en prestigefyldt konkurrence som bliver støttet af erhvervsledere, akademikere, medier og politiske repræsentanter fra hele Europa.

The European Business Award beskæftigede i 2015 over 32.000 virksomheder fra 33 Europæiske lande og udpegede 678 virksomheder fra Europa til at være National Champions, deriblandt Vaimo.

Klik her for at læse mere.
2015 EMEA ECOMMERCE PARTNER OF THE YEAR

På den prestigefyldte årlige Magento Imagine conference (afholdt i Las Vegas) vandt Vaimo prisen som EMEA Ecommerce Partner of The Year. Prisen er et bevis på vores arbejde med at skabe resultater for vores kunder, og den giver os anderkendelse fra Magento som en af de ledende partnere i verden.

2014 Gazelle award

For fjerde år i træk var Vaimo blandt toppen på Gasell (Gazelle) liste over hurtigst voksende firmaer i Sverige. Vaimo endte på en 16. plads i Stockholm regionen med en vækstprocent på 636% over de sidste 5 år.

Hvert år belønner Sveriges største finansielle avis, Dagens Industri, det hurtigst voksende firma i Sverige med Gasell prisen. Hvert år kvalificerer under 0,5 % af Sveriges firmaer sig til prisen.

Gasell prisen anerkender den afgørende rolle som mindre firmaer har i dagens økonomi. I modsætning til de etablerede spillere i industrien, opnår ’gazellerne’ markant vækst som til gengæld producerer det største antal nye jobs, samt spiller en klar rolle i at fremme økonomien.

For at kvalificere sig til en Gasell skal et firma opfylde følgende krav:

 • have en årligt omsætning på over 10.000 000 SEK
 • have mindst 10 ansatte
 • have fordoblet dets indtægt sammenlignet mellem første og sidste skatteår
 • have set en stigning i indtægt hvert år de sidste fire år
 • have et positivt akkumulert driftsresultat for de sidste fire finansår
 • solid økonomi   2013 SPIRIT OF EXCELLENCE AWARD

   Vaimo modtog the Magento Spirit of Excellence Award ved Imagine konferencen i 2014 i Las Vegas.

   Magento bedømte de kvalificerede firmaer ud fra en række afgørende elementer, som for eksempel forpligtelse til kvalitetsniveau, referencer fra kunder og deres tilfredshedsniveau, kommunikation og fælles marketing, vækst, gennembrud på nye markeder, innovation, anvendelse af PayPal, effektiv brug af Magentos Expert Consulting Group, strategisk planlægning, samt evne til at demonstrere lyst til konkurrence og ønske om at vinde på markedet og Magento Enterprise ekspertise.

   Klik her for at læse mere


   2013 GAZELLE AWARD

   Vaimo endte på en 10. plads i Stockholm regionen med en vækst på 1034 % i løbet af de sidste 4 år.   2012 GAZELLE AWARD

   Vaimo endte på en 14. plads i Sverige med en vækst på 869 % i løbet af de sidste 3 år.


   2012 FAST AND EMERGING PARTNER OF THE YEAR

   Vaimo blev anerkendt for at have den bedste globale metode i levering af eCommerce ordninger ved at vinde prisen Fast and Emerging Partner i 2012 ved den prestigefyldte årlige Magento Imagie eCommer konference.

   Klik her for at læse mere.