Vaimo – Core of Commerce

Digitalt bureau med fokuseret speciale i e-handel

Vi hjælper virksomheder med at etablere og vækste digital handel online med Magento som platform. Vi er anderkendt som en ledende partner som er opnået gennem godt teknisk håndværk, kommerciel forståelse og et skarpt fokus på at omsætte teknologi og strategi til resultater.

Vi bygger digitale forretninger på digital commerce platformen Magento. Vaimo blev etableret som et start-up i Sverige i 2008, og er bygget på kerneværdier som kvalitet, hastighed og agilitet – med reference nødvendige færdigheder i det hårde Skandinaviske vinterklima. Vores navn “Vaimo”, betyder på det Samiske sprog (indfødt folk i den nordlige del af Skandinavion) “hjerte”. For os handler det om at have en virksomhed med gode værdier med gode kollegaer, men også om at sætte os i centrum af vores kunders forretning for at opnå sammenhængende løsninger.

Vi har lanceret mere end 400 e-handelsløsninger for brands og retailere verden over, som har hjulpet vores kunder til at øge væksten, minimere omkostningerne og skabe stærkere brands. På få år er vi vækstet til over 400 medarbejdere fordelt på 10 lande, herunder Danmark, Sverige, Norge, Finland, UK, Estland, Ukraine, Emiraterne, Sydafrika og Japan. Vi har en international kultur, hvor der ikke er langt fra mellem kontorerne, og hvor vidensdeling flyder let mellem teams og nationaliteter.

I Danmark finder du og både i Kolding og København, hvor vi i dag er mere end 25 medarbejdere.

Medarbejdere

Kontorer

Magento certificeringer

%

Vækstrate

Magento Global Elite Partner

Som blot én ud af fem partnere worldwide har vi opnået det højeste partner-niveau, Magento Global Elite Partner. Partnerskabet er baseret på invite-only, og der sættes høje krav til kvalitet, uddannelse og kompetence i implementering af omni-channel commerce løsninger med Magento.

 

Magento Awards:

2017 – MAGENTO DIGITAL COMMERCIAL PARTNER OF THE YEAR
2016 – MAGENTO OMNICHANNEL PARTNER OF THE YEAR
2015 – ECOMMERCE PARTNER OF THE YEAR
2013 – SPIRIT OF EXCELLENCE AWARD
2012 – FAST AND EMERGING PARTNER OF THE YEAR

Vores kerneværdier

Vores værdier er vores fyrtårn, og er sammenhængede i både vores strategi og adfærd. Det fortæller hvem vi er, og hvad der er vigtigt for os. I 2016 deltog mere end 150 personer i vores kultur-workshops for at finde ind til essensen i at være en Vaimo’er.

Teamwork – We are better together, whether it’s working on a project, digging into new ideas during our Hackathons, or playing ping-pong. We grow together today and then build on that knowledge tomorrow.

Open – We are a flat organisation, meaning you can grab a coffee from the kitchen and stroll right into our CEO’s office. We are open about our goals, our processes, and what we expect from our employees. 

Fun – We’re all about enjoying what you do at the office, and outside of the office. That’s one of the big differences you can feel at any Vaimo office – everyone wants to be here, and the positive energy is contagious.

Excellence – Expect to be challenged, be able to deliver something great and work with the best people around. We’re a premium choice delivering well-made digital experiences.

Vaimo - Core of Commerce

Vaimo er en strategisk partner og full-service leverandør indenfor e-handel og omni-channel retail. Vi hjælper virksomheder verden over med at øge omsætningen, minimere omkostninger og vinde markedsandele gennem sammenhængene digitale løsninger på tværs af B2C og B2B. Vaimo er en ledende Magento partner, med mere end 300 medarbejdere i 11 lande.