Hjertet af ecommerce - vaimos historie


Vaimo blev grundlagt i 2008 med en vision om at blive markedsledende på ambitiøs e-handel ved fokus på teknisk og kommeciel dygtighed.


Virksomheden Vaimo

Vaimo blev grundlagt i 2008 på et grundlag af værdier som kvalitet, hastighed og høj standard – værdier som har gjort os til verdens førende eksperter i eCommerce på Magento platformen. Vi skaber webshops, der konverterer besøgende til kunder, og vi har hjulpet mere end 400 forhandlere og brands med at tage deres online forretning til nye højder.

I dag har Vaimo stadig base i Skandinavien, på trods af at vi leverer websites for kunder over hele verdenen. Gennem vores kontorer i Sverige, England, Finland, Norge, Danmark, Sydafrika, Japan, De Forenede Arabiske Emirater, Estland og Ukraine sikrer vi en global tilstedeværelse, som gør os mere erfarne, stærkere og samtidigt giver os mulighed for at have et tæt samarbejde med vores kunder.

Vaimo er Magentos første Gold Solution Partner i Skandinavien og Afrika, og vi er blandt de ledende Magento Gold Solution Partners i England. Det er en stor ære for os og et klart bevis på den succes, vi har haft og fortsat har med at vinde tilliden hos nogle af verdens bedst kendte brands. Vi formår at føre vores kunders virksomheder gennem en sikker, robust og fleksibel proces, og vi giver dem det første skub i retningen mod succes inden for profit og kundeservice, hvilket har gjort os til verdens go-to Magento Solution Partner.Brandet Vaimo

Navnet Vaimo kommer fra det Samiske ord for ‘hjerte’ – og der findes ikke et ord, der bedre beskriver vores arv, vores drive, vores kultur og vores passion for vidensdeling og arbejdsfællesskab. Samerne er Skandinaviens oprindelige folk og deres værdier er gennem tiden blevet formet af de ekstreme forhold, man lever under i det subarktiske klima. De lever i en verden, hvor udfordringerne er i konstant forandring, og hvor succes er afhængig af erfaring, hurtighed og deres evne til at tilpasse sig.

Vores syn på eCommerce landskabet er meget lig Samernes subarktiske verden. Det er en dragende verden med et landskab uden ende, men det er samtidigt en smule skræmmende. Når alt kommer til alt, så er det et hårdt miljø, hvor konkurrencen for overlevelse er konstant. Men ligesom man kan bestige bjerge i selskab med en erfaren guide, så kan man finde en guide til sin rejse indenfor eCommerce. En guide med den viden og ekspertise du skal bruge for at få succes, en guide der sætter målene for din virksomhed først, en guide som Vaimo.

Vaimos ånd omfavner alt, hvad du skal bruge for at opnå succes indenfor eCommerce. Vi arbejder – med vores hjerte, sind og ekspertise – konstant for at kunne levere den bedste totalløsning indenfor eCommerce. Vi tror på, at produktionstiden er nøglen til succes, og vi er klar til at prøve kræfter med enhver udfordring. Med hjælp fra vores talentfulde 300+ team af medarbejdere kan vi forvandle Magento platformen og tilpasse den specielt til dine eCommerece-ambitioner.