Pineberry

Pineberry specialiserer sig i søgemaskineoptimering (SEO) og betalt søgning (Google AdWords og Bing Ads) for det svenske marked, og de ​​har været Vaimo partnere i mange år.

Pineberry kan hjælpe dig med at øge din synlighed online og øge salget ved at tiltrække relevante besøgende til din online butik & ndash; med en meget overkommelig fremgangsmåde.


Forøg dit salg

Fra dine specifikke mål og behov, skaber Pineberry en relevant søgemaskine strategi, der markedsfører dine produkter til den relevante målgruppe og fører dem til din online butik & ndash; alle baseret på analyse og data & nbsp;.


Fra god til bedre& nbsp;

Alle Vaimo kunder med Magento webshop har store forudsætninger for online synlighed. Pineberry kan hjælpe dig med at udforske og fuldt ud at udnytte potentialet i din online butik. Pineberry kan også hjælpe dig med at administrere dit link strategi, så du har styrken til at konkurrere med andre i de organiske søgeresultater.


Nogle af Pineberrys SEO tjenester omfatter:

  • Søgeord strategi
  • Sideanalyse
  • Link strategi & nbsp;
  • Træning
  • Service-indhold, der er både søgemaskine- og kundevenligt


Specialtilbud fra Pineberry til Vaimos kunder

Alle Vaimos kunder er velkomne til at kontakte Pineberry til en times gratis SEO-konsultation. Kontakt venligst Robin Rosada , kundeansvarlig hos Pineberry, for mere information {{#40119 }}

Telefon: 0704-45 53 53, mail: robin.rosada@pineberry.com


For at lære mere om Pineberry og Search Engine Optimization (SEO), betalt søgning (Google AdWords og Bing Ads), Remarketing, annoncering på YouTube og vores indholdstjenester besøg Pineberrys hjemmeside.

Lær mere om Pineberry