Precis Digital

Precis Digital er et online marketingsbureau, der leverer intelligente online løsninger, der tager din forretning og online tilstedeværelse til det næste niveau. Precis Digital driver relevant trafik til dit websted og optimerer det for konverteringer - alle baseret på data. Precis Digital specialiserer sig i Google Adwords og Google Analytics og ved at være eksperter i at drive trafik med betalt søgning er det vigtigt at forstå de forskellige data for at gøre klogere beslutninger og til at sikre, at investeringen er fuldt optimeret.

Som en Google Analytics Certified Partner kan Precis bidrage til at gennemføre den relevante sporing på et bestemt websted, analysere data, A/B-test antagelser og vigtigst; tage handling baseret på den data, vi ser.

Data giver væsentlige indsigter og muliggør analyse og intelligent beslutningstagning, uden at skulle stole på mavefornemmelse og vilkårlige antagelser. Precis er meget lidenskabelige om, hvad de gør, og begejstret for de muligheder, som online markedsføring har at tilbyde.

Vaimo-kunder, der bruger Precis Digital tjenester: Top Streetwear , Björn Borg , JC , Polarn O. Pyret , Brothers , Tilbords .

Lær mere om Precis Digital