Nosto

INTRODUKTION TIL NOSTO

Nosto er en e-handelsløsning udbyder, der tilbyder en SaaS-løsning, der forvandler online butikker fra one-size-fits-all tilbud til relevante, personlige erfaringer, opdateret dynamisk og i real-tid. Ved at aktivere Nostos funktioner vil Vaimo powered online butikker kunne vise personlige produkt anbefalinger i realtid, forbedre kundernes online shopping oplevelse, automatisering af marketing aktiviteter og endelig øge konvertering, kundefastholdelse og butikkens indtægter til slut. {{. # 42757}}

Ved at håndtere et bredt internationalt klientel af både SMV butikker og internationale mærker, har Nosto øget kundernes omregningskurser med et gennemsnit på 70%, og AOV med over 20% for besøgende, der klikker på Nosto anbefalinger i forhold til de besøgende, der ikke klikke på Nosto anbefalinger.

Meget fleksibel og kan tilpasses. Nosto kommer med over 30 forskellige anbefalings typer, herunder individuel merchandising, krydssalg og mersalg, bestsellere, søg, landingside anbefalinger og mange flere. Det er op til forhandleren at beslutte, hvor fremtrædende Nosto er på online-butikken.

Personlige anbefalinger

Nosto sporer besøgendes adfærd på tværs af webstedet, hvilket gør det muligt for de handlende, at skræddersy automatiske produkt anbefalinger, baseret på individuelle adfærdsmæssig data. Dette giver mulighed for at skabe en unik shopping oplevelse for hver enkelt besøgende. Nosto viser produkter besøgende overvejer, men ikke ender med at købe under deres tidligere besøg i butikken, hvilket i sidste ende inspirerer besøgende til at fortsætte deres indkøb og øge konverteringen. Nosto viser også, hvad andre kunder har set, søgt efter og købt, alt sammen for at øge mersalg. Hele processen er automatiseret, hvilket sparer en betydelig mængde tid i forhold til manuelle anbefalinger.

Udløste e-mails

Nosto muliggør automatiserede e-mails, der sendes til kunderne og som anbefaler meget relevante produkter såsom produkter, de tidligere annullerede i deres indkøbsvogn, produkter, de har kigget på, men ikke købt eller på fx produkter i relation til deres nylige indkøb. Nosto når også kunder, der ikke har besøgt butikken i et stykke tid ved at sende "Vi Savner Dig" e-mails, der indeholder relevante produktanbefalinger baseret på tidligere adfærd.

Analyse- og optimeringsværktøj

Nosto tilbyder dybdegående analyse og rapport værktøjer til at hjælpe dig med at holde styr på dine KPI'er og forbedre dine forretningsmæssige mål. Dette omfatter en real-time dashboard visning af, hvad de besøgende gør i øjeblikket i din butik.

Nosto er et must have for enhver forhandler, der ønsker at kunne konkurrere i den aktuelle e-handel - Monty Widenius, skaberen og udvikleren af ​​MySQL og partner i Open Ocean Capital

i IMPLEMENTERING

For at implementere Nosto i din Vaimo drevne online butik kan du kontakte os , og vi vil sammen med Nosto, hjælpe dig med at vende din online butik til en meget personlig shoppingsite.

Nosto har sammensat en infografik på 12 indsatsområder, der ikke vil tage dig mere end en time at gennemføre, men vil øge din online-salg i løbet af ferien betydeligt. Klik her for at læse infografikken.

Vaimo kunder, der bruger Nosto tjenester: Top Streetwear , Björn Borg , Bauhaus , Tilbords , Geggamoja , IKON M , Wall44 , Belysningdesign.se

Lær mere om Nosto