Sharespine

Sharespine leverer systemintegration software og tilhørende workflow management inden for e-handel industrien. Deres kerneprodukt, Sharespine, bruges i e-handel virksomheder til at lette manuelle arbejdsbyrder og gøre dem til automatiske arbejdsgange. Et solidt Java-baseret system, der understøtter både klientsiden og cloud baserede installationer.

Sharespine, Vaimo partner, har integreret Magento med Mamut, Visma Administration og Visma Integration.

Mamut er en ledende leverandør af administrative softwareløsninger og internetbaserede tjenester til små og mellemstore virksomheder. Mamut tilbyder komplette løsninger til markedets bedste værdi for integrerings regnskab, logistik, salg, CRM, e-handel, e-mail, web-hosting og sikkerhed. Mamut har mere end 400.000 kunder i Europa. Mamut er en del af Visma-gruppen.

Visma er den førende leverandør af business software-løsninger og services til regnskab og administration. Som en af ​​få leverandører der kombinerer software og BPO, har Visma været et nordisk og europæisk konsolidator, da deres produkter og tjenester er blevet stadig mere populære blandt virksomhedens mere end 340 000 kunder

& nbsp;

& nbsp;


Lær mere om Sharespine