Stockholm, Sverige, den 14. september 2017

Vaimo, en ledende global Magento-løsningspartner og en strategisk omni-channel-partner for mange kendte mærker, meddelte i dag erhvervelsen af ​​Notitium. Opkøbet betyder, at Vaimo yderligere styrker sine PIM-løsninger, der omfatter både inRiver Product Marketing Cloud og Akeneo Community og Enterprise udgaver, mod det globale marked.

At erhverve Notitium er et vigtigt strategisk skridt, som yderligere forbedrer og udvider vores omni channel tilbud til vores B2B og B2C kunder og kundeemner globalt. Der er en stigende efterspørgsel efter PIM-løsninger, og vi har den nødvendige erfaring og viden til succesfuldt at levere sådanne løsninger. Vores udvidede PIM-tilbud vil målrette både eksisterende og potentielle kunder og kan implementeres særskilt eller som en del af en e-handelsløsning på Magento Commerce platformen.
David Holender, administrerende direktør hos Vaimo.

Notitium har udelukkende været fokuseret på at levere it-løsninger til Product Information Management i over seks år. Med ekspertise inden for kommunikationsstrategier, softwareudvikling, PIM-projektstyring og multichannel-publicering og -tryk, er vores målsætning at bringe yderligere værdi til Vaimos kompetencer. Vi har arbejdet med en række forskellige industrier, og har skabt specialiserede PIM-løsninger til fødevare- og handelsindustrien. Vi glæder os til at være en del af Vaimos globale team med mere end 300 eCommerce eksperter.
Magnus Bengtsson, administrerende direktør i Notitium AB.

Erhvervelsen af ​​Notitium følger det tidligere meddelte strategiske partnerskab med InRiver. Ved at udvide PIM-løsninger og ved at erhverve Notitium får Vaimo yderligere erfaring og solid viden om PIM-implementeringer og kan derfor tilbyde sine kunder i hele verden bedre serviceydelser.

 

Om Vaimo

Vaimo er en førende partner der hjælper virksomheder med at opnå succes inden for e-handel gennem prisbelønnede, digitale e-handelssites, omnichannel løsninger og mobile apps på Magento-platformen. Vores fokus er digital innovation og vores ydelser dækker hele spektret af e-detailhandlernes behov – fra strategi, design, udvikling, optimering og hosting. Vores primære opgave er at sikre, at vores kunder har optimale forudsætninger til at øge deres salg.
Vaimo, der blev grundlagt i 2008, har ca. 300 medarbejdere i 14 kontorer i Europa, Asien og Stillehavet samt i Afrika. Takket være vores globale tilstedeværelse har vi udviklet tætte og langsigtede relationer med vores kunder. Magento værdsætter vores viden og erfaring og udpeget os til EMEA-partner af året 2016 til Omnichannel-partner af året og 2017 til Magento Global Elite Partner.

 

Om Notitium

Notitum, der er grundlagt i 2011 er en virksomhed med fokus på at leverer it-løsninger til Product Information Management (PIM). De tilbyder enkle og omkostningseffektive løsninger som er utrolig lette at implementere. Notitiums mål er at være de bedste til at analysere kundens behov og prioritere dem ned til mindste detalje. Notitium har leveret PIM løsninger til over 15 forskellige brands, dette tæller kunder som 24MX, XLMOTO, Sledstore, Kamasa Tools, Rantzows Sport, GPA Flow Systems (Indutrade), Smedbo, Kung Markatta, Findus osv.

København

Vesterbrogade 10, 2
1620 København
T: +45 70 277 333
M: info@vaimo.dk

Kolding

Nordager 26
6000 Kolding
T: +45 70 277 333
M: info@vaimo.dk

Vaimo – Core of Commerce

Vaimo er en strategisk partner og full-service leverandør indenfor e-handel og omni-channel retail. Vi hjælper virksomheder verden over med at øge omsætningen, minimere omkostninger og vinde markedsandele gennem sammenhængene digitale løsninger på tværs af B2C og B2B. Vaimo er en ledende Magento partner, med mere end 300 medarbejdere i 11 lande.