Stockholm. September 6, 2017

Vaimo, en Magento Global Elite Partner og strategisk Omnikanal specialist med en række kendte brands på kundelisten, åbner kontor i Belgien. Oprettelsen er et skridt i virksomhedens strategi om at udvide i Europa, og kontoret vil målrette både B2B og B2C-vurksomheder i Benelux-landene.

Vaimo har med succes etableret sig i ti lande over hele verden, siden virksomheden blev grundlagt i 2008. E-handel i Benelux-landene vokser hurtigt, og der er stor efterspørgsel efter vores ekspertise i e-handel og omnichannel strategier og løsninger. Med vores nye kontor vil det være muligt for os at hjælpe B2B samt B2C virsomheder i regionen der er på udkig efter en strategisk løsningspartner til at vokse digital handel på tværs af grænserne. Vi tror på, at vi kan bidrage og bidrage til fortsat stærk e-handelsvækst i Benelux-regionen

Breght Evens, landechef for Vaimo i Benelux.

Vaimo vil begynde at levere e-handels- og omnichannel løsninger i alle tre Benelux-lande fra sit nye kontor i Genk. Vaimo har for nylig implementeret en kompleks B2B løsning til Lecot-Raedschelders, en førende leverandør i byggebranchen i Belgien med hovedkontor i Heule. Erfaringerne betyder at Vaimo vil fortsætte sit fokus på B2B virksomheder i byggesektoren.

Detailhandel er hjertet i økonomien i disse tre lande. Regionen er et af Europas største e-handelsmarkeder. Derudover vokser den hurtigt og har en stærk købekraft, som gør det meget interessant for os. At etablere os i Benelux er også en vigtig del af vores overordnede strategi for at nå målet om at blive verdens førende leverandør af e-handelsløsninger baseret på Magento Commerce platformen.

David Holender, CEO for Vaimo.

E-handelsmarkedet i regionen vokser hurtigt. I Belgien blev omsætning af e-handel til forbrugere sidste år øget med 10% i forhold til 2015. Et samlet forbrug på 9,1 mia EUR online, et tal som forventes at stige til 10,4 milliarder euro i 2017. I Holland steg omsætning tilsvarende i 2016 med 23% i forhold til året før. Luxembourg, med en internet penetrering på 98%, som placerer dem blandt de 10 lande med den højeste internetadgang, har markedet oplevet en gennemsnitlig årlig vækst i onlineomsætning på 15% siden 2013.

 

OM VAIMO

Vaimo er en førende partner der hjællper virksomheder med at opnå succes inden for e-handel gennem prisbelønnede, digitale e-handelssites, omnichannel løsninsger og mobile apps på Magento-platformen. Vores fokus er digital innovation og vores ydelser dækker hele spektret af e-detailhandlernes behov – fra strategi, design, udvikling, optimering og hosting. Vores primære opgave er at sikre, at vores kunder har optimale forudsætninger til at øge deres salg.

Vaimo, der blev grundlagt i 2008, har ca. 300 medarbejdere i 14 kontorer i Europa, Asien og Stillehavet samt i Afrika. Takket være vores globale tilstedeværelse har vi udviklet tætte og langsigtede relationer med vores kunder. Magento værdsætter vores viden og erfaring og udpeget os til EMEA-partner af året 2016 til Omnichannel-partner af året og 2017 til Magento Global Elite Partner.

 

Kontaktoplysninger

Vaimo
David Holender, CEO
Telefon: +46 8 452 26 56
Email: [email protected]

Vaimo – Core of Commerce

Vaimo er en strategisk partner og full-service leverandør indenfor e-handel og omni-channel retail. Vi hjælper virksomheder verden over med at øge omsætningen, minimere omkostninger og vinde markedsandele gennem sammenhængene digitale løsninger på tværs af B2C og B2B. Vaimo er en ledende Magento partner, med mere end 300 medarbejdere i 11 lande.