København – Vaimo, en ledende Magento Solution partner, forsætter sin vækst i Danmark gennem købet af Customerwise, en Magento sølv partner. Opkøbet er et led i Vaimo’s vækstplan der styrker Vaimo’s position i det hurtigt voksende danske e-handelsmarked.

Vaimo har været tilstede i Danmark siden august 2014, og er vokset stødt ved at levere avancerede e-handelsløsninger for brands såsom BAUHAUS Danmark og William Demant Holding Group. Med opkøbet af Customerwise styrker Vaimo sin position yderligere i Danmark. Customerwise har 18 medarbejdere, total 9 Magento certificeringer og arbejder med kunder såsom Creativ Company, BabySam, Ilse Jacobsen og Sport24. Fra i dag vil Customerwise skifte navn til Vaimo Danmark, og alle medarbejdere vil være en del af den nye organisation.

“Customerwise er en af Danmarks ledende Magento partnere, og gennem dette opkøb har vi nu et team bestående af 22 personer på to lokationer, København og Kolding. Via vores partnerskab med transcosmos, hvilket vi indgik i oktober 2015, har det været muligt at accellere vores ekspansion i det danske marked. Opkøbet baner vejen for yderligre vækst i Danmark, samt vores vision om at være verdens ledende Magento partner,” udtaler David Holender, CEO of Vaimo.

Opkøbet betyder at Vaimo’s eksisterende kunder får fordelen ved at Vaimo har en stærkere lokal tilstedeværelse, flere services og bedre indgående forståelse for det danske marked. For Customerwise’s kunder vil opkøbet betyde adgang til Vaimo’s professionelle og internationale ekspertise, samt muligheden for at entrere på det asiatiske marked gennem transcosmos’ globale e-handelsnetværk.

“Det har altid været i en hjertesag for os at levere overlegen e-handel for vores kunder, og jeg er stolt af vores resultater som den førende Magento Solution Partner i Danmark. For at fortsætte vores vækst, og tage den ledende position på det danske e-handels markedet, var det et logisk skridt at fusionere med en ambitiøs e-handels partner med en global vision. Vaimo var det bedste valg, og jeg er overbevist om, at vi vil fortsætte vores vækst og levere best-in-class e-handel med teknisk og kommerciel overlegenhed,” siger Henrik Feld-Jakobsen, administrerende direktør for Customerwise og den nye udpegede landechef til Vaimo Danmark.

Den danske e-handel har omkring 4,4 mio online-shoppere, vækstede i 2014 med mere end 18% totalt, og den gennemsnitlige online-shopper køber for mere end 16.800 DKK om året på nettet. (kilde: ecommerce-europe.eu). Ifølge Dansk Erhverv, forsatte online detailhandel i Danmark med en tocifret vækst i 2015 og nåede 93 mia DKK, og forventes at ramme over 100 mia DKK i 2016 (kilde: scandinavianretail.com).

Vaimo blev grundlagt i 2008, og virksomheden er vokset hurtigt med en gennemsnitlig årlig vækst på mere end 50%. Vaimo har idag 210 ansatte og omsætningen for 2014 var på 104,6 millioner svenske kroner med et overskud på 10,8 millioner svenske kroner. Vaimo’s mål er at fortsætte med at ekspandere med en årlig vækstrate på 30-40% i de nuværende markeder og gå ind i nye strategiske markeder.

Om Vaimo

Vaimo hjælper virksomheder over hele verden opnå succes med e-handel på Magento platformen. Vaimo er en af verdens ledende Magento partnere, og har leveret skræddersyede e-handelsløsninger til mere end 400 brands og retailere. Vaimo arbejder tæt sammen med adskillige prestigefyldte internationale mærker, såsom Jack Daniels, Filippa K, HP, Björn Borg, GANT, William Demant Holding-koncernen, Triumph, BAUHAUS, Fjällräven, Marimekko og Guthy Renker. Vaimo arbejder udelukkende med Magento, en af de førende platforme i Alexa top 100k. Magento anvendes af mere end 250.000 virksomheder verden over, og skaber mere end 46 mia € i omsætning årligt. Vi er stolte af at være certificeret Magento eksperter som tilbyder full-service e-handel, som vores kunder kan stole på. Vi har et in-house team af mere end 200 e-handels specialister med kontorer i Sverige, UK, Finland, Norge, UAE, Sydafrika, Danmark, Estland og Ukraine. Virksomheder over hele verden vælger Vaimo for best-practise e-handel, der fungerer.

Om Customerwise

Customerwise har været en ledende dansk Magento Silver Solution Partner siden 2010, levereret Magento baserede e-handelsløsniger til virksomheder i hele Danmark. I årenes løb har kunderme vokset med en gennemsnitlig omsætning på over 30% om året. Det er opnået tæt samarbejde med kunderne for at nå bedre resultater, uanset om det er ved at sænke driftsomkostningerne gennem integrationer, eller udvide omsætningen ved at ekspandere til nye markeder. Customerwise arbejder med kunder som BabySam, Sport24, House of Kids, Lauritz Knudsen og Ilse Jacobsen.

PRESSEKONTAKT

Vaimo
David Holender, CEO
Tel: +46 70 422 18 38
Email: david.holender@vaimo.com

Customerwise
Henrik Feld-Jakobsen, CEO
Tel: +45 70 277 333
Email: hfj@customerwise.dk

København

Vesterbrogade 10, 2
1620 København
T: +45 70 277 333
M: info@vaimo.dk

Kolding

Nordager 26
6000 Kolding
T: +45 70 277 333
M: info@vaimo.dk

Vaimo – Core of Commerce

Vaimo er en strategisk partner og full-service leverandør indenfor e-handel og omni-channel retail. Vi hjælper virksomheder verden over med at øge omsætningen, minimere omkostninger og vinde markedsandele gennem sammenhængene digitale løsninger på tværs af B2C og B2B. Vaimo er en ledende Magento partner, med mere end 300 medarbejdere i 11 lande.