Vaimo kåret som den 10. bedste virksomhed i undersøgelsen ”Sveriges bedste arbejdsgiver 2014”

Vaimo, en af de bedste udbydere af e-handelsløsninger i Sverige, er blevet kåret som den 10. bedste arbejdsplads blandt mellemstore virksomheder i landet i forbindelse med undersøgelsen "Sveriges bedste arbejdsgiver 2014".

Undersøgelsen, der blev arrangeret af arbejdsgiver-eksperterne Universum og Metro Jobb, inviterede medarbejdere rundt omkring i Sverige til at vurdere deres nuværende arbejdsgiver, baseret på de tre kriterier: Intern identitet, medarbejdertilfredshed og medarbejderloyalitet. Spørgsmålene fokuserede på, hvor komfortable de ansatte var med deres arbejdsgiver, og hvad der fik dem til at gå på arbejde hver dag. 

I alt deltog 173 virksomheder i undersøgelsen, og resultatet blev inddelt i to grupper for at gøre sammenligningen mere retfærdig - store og mellemstore virksomheder blev således for første gang rangeret separat. Undersøgelsen tiltrak 33.307 respondenter, der alle gav værdifulde inputs i søgningen efter de bedste arbejdsgivere i Sverige. 

David Holender, CEO for Vaimo, udtaler: "Vores medarbejdere er vores største aktiv, og vores verdensomspændende succes ville ganske enkelt ikke være blevet realiseret uden vores fantastiske personale. Det vigtigste fokusområde for Vaimo er hele tiden at forbedre vores arbejdsmiljø og gøre det til den bedst mulige arbejdsplads for vores medarbejdere. Vi er meget glade og beærede over at have fået denne store anerkendelse for vores indsats, og vi er nu i endnu højere grad blevet motiveret til at fortsætte vores udviklingsproces."

Petter Nylander, CEO for Universum, udtaler: ”Eftersom jagten på at finde talenterne skærpes, bliver det stadig vigtigere for en arbejdsgiver at opnå engagement og loyalitet blandt sine egne medarbejdere og bidrage til, at de ønsker at blive. Tilfredse og motiverede medarbejdere bidrager ikke kun til organisationens succes ved at udføre deres bedste, de er også vigtige ambassadører, når der skal tiltrækkes nye talenter."

De enkelte placeringer kan ses på http://universumglobal.com/se/sveriges-basta-arbetsgivare.

 

KONTAKT

Vaimo
David Holender, CEO
Tel: +46 8 452 26 56
E-mail: david.holender@vaimo.com